5 Sterren camping Nederland
De Sprookjescamping

Dé kindvriendelijke 5-sterren camping van Nederland

Capfun de Sprookjescamping is een kindvriendelijke 5-sterren camping en dat merk je aan alles. Comfort en luxe zijn net zo belangrijk als vermaak en avontuur. Voor de kinderen is het een oneindig avontuur vol magie en voor jou is het pure verwennerij, lekker even bijkomen van de drukte van alledag in een sprookjesachtige omgeving.

Alle faciliteiten die je kunt en mag verwachten van een 5-sterren camping zijn aanwezig op Capfun de Sprookjescamping: van de mooiste accommodaties en het sanitair gebouw tot compleet theater, restaurant en de leukste waterspeelparadijzen.

 

 

 

 

Een ware belevenis op onze 5-sterren camping

Wanneer je kiest voor een verblijf op onze 5-sterrencamping, dan kies je voor een ware belevenis. Voor ouders en kinderen samen, maar je kunt ook lekker tijd voor jezelf nemen, terwijl de kinderen vermaakt worden in het theater. Het dagelijkse, afwisselende animatieprogramma (ook in het laagseizoen) voor kinderen van 0 t/m 10 jaar zorgt ervoor dat de kinderen veel onder de pannen zijn. Er zijn speciale clubs voor de verschillende leeftijdscategorieën: de Magische Elfjes Club, de Ondeugende Beren Club, de Stoere Draken Club en de Buddy Club.

 

Zo hebben jullie even tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. Geniet van een gezellige wandeling, ga even sporten, paintballen of gooi rustig een hengeltje uit. Vanaf het allereerste moment waan je je in een sprookje. Voor jezelf en voor de kinderen, een onvergetelijke vakantie, met alles erop en eraan.

Zwemparadijzen
Indoor speeltuin
Theater en animatie

Gezellig kamperen of een comfortabele chalet

Op onze 5-sterren camping ben je van harte welkom met je eigen caravan of tent op onze ruime, groene, fraai gelegen kampeerplaatsen. Maar er staan ook tientallen comfortabele accommodaties voor je klaar. Compleet ingericht en verzorgd. Van glamping accommodatie tot gloednieuwe chalet. Je ziet het, deze camping biedt voor ieder wat wils en de belangrijkste voorzieningen zijn altijd dichtbij.

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die wij als 5-sterren camping te bieden hebben? Boek dan vandaag nog jouw weekendje weg of vakantie, kom genieten en beleef een magische verblijf. Heb je nog een vraag of een speciale wens? Neem dan vrijblijvend contact op met onze receptie. De medewerkers van Capfun de Sprookjescamping helpen je graag om jullie verblijf onvergetelijk en magisch te maken.