5 Sterren kindercamping
Kom naar de Sprookjescamping

5 sterren kindercamping

De Sprookjescamping is een 5 sterrencamping, gelegen in het Vechtdal in het schitterende Overijssel. Comfort en luxe zijn even belangrijk als vermaak en avontuur. Voor uw kinderen is dit een oneindig feest vol magie. Voor u is het een verwennerij, om helemaal bij te komen van de dagelijkse drukte op deze kindercamping. Alle faciliteiten zijn aanwezig, van sauna en sunshower, tot restaurant en waterspeelparadijzen. Uw kinderen kunnen zich overal veilig vermaken, terwijl u meedoet of juist lekker een goed boek leest. Beleef zelf deze kindvriendelijke camping!

Aankomst
Vertrek

Accommodatie op de 5 sterren kindercamping

Op onze 5 sterren camping bent u van harte welkom met uw eigen tent of caravan. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. Compleet ingericht en verzorgd, u hoeft maar te kiezen. Voor een chalet, een toercaravan bijvoorbeeld, of een De Waard Tent, Sprookjeskota of een van de andere glamping accommodaties. U ziet het: er is voor elk wat wils en de belangrijkste voorzieningen zijn altijd dichtbij. Het ruime sanitair is helemaal ingericht op gebruikers van alle lengtes en leeftijden. U kunt zich hier niet alleen lekker opfrissen, maar ook een zonnebank, sauna of sunshower pakken. Dat kunt u immers verwachten op een 5 sterren camping tijdens uw kampeervakantie in Nederland.

Waterspeelparadijzen
Indoor speeltuin
Theater & animatie

5 Sterren kindercamping, tijd is een luxe

De luxe 5 sterren camping is een belevenis voor ouders en kinderen samen, maar u kunt ook lekker tijd voor uzelf nemen op deze kindercamping. Het dagelijkse, afwisselende animatieprogramma is zo uitgebreid, dat uw kinderen heerlijk onder de pannen zijn. Alle tijd dus voor een romantische wandeling of om zelf eens lekker te sporten, paintballen of rustig vissen. U leest over de vele faciliteiten en mogelijkheden van de 5 sterrencamping op deze website. Hebt u speciale wensen of vragen? De medewerkers en Sprookjesfiguren van De Sprookjescamping komen u graag tegemoet.