De beste aanbiedingen
en arrangementen

Aanbieding camping

Als je een mooie camping aanbieding zoekt, kijk dan eens op kindercamping Capfun de Sprookjescamping. Een 5 sterrencamping met luxe faciliteiten die helemaal is ingericht op kinderen tot tien jaar! En nu met heel veel aanbiedingen voor het komende jaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de camping aanbieding voor kamperen. U kunt scherpe prijzen verwachten met vele extra's. De prijs die u betaalt is inclusief onbeperkt warm water, draadloos internet en een animatieprogramma. Dat is toch een mooie camping aanbieding!

 

Camping aanbieding, kom naar de Sprookjescamping

Op Capfun de Sprookjescamping vindt u luxe faciliteiten, zoals een mooi sanitair gebouw, waterspeeltuinen en zwembad, speeltuinen en een mooi restaurant. Bovendien lopen er ook nog eens tien sprookjesfiguren rond die elke dag (zowel in hoog- als laagseizoen) animatie en theater verzorgen. De Sprookjescamping biedt dus de perfecte camping aanbieding! Het is een vijfsterren camping in alle opzichten. De aanbiedingen zitten hem dus in de volledige service die je van een vijfsterren camping kunt verwachten. 

Waterspeelparadijs
Animatie
Speeltuinen

Boek de camping aanbieding

Elke dag theater, de hele dag animatie voor diverse leeftijdsgroepen, mooie faciliteiten en accommodaties, een aantal in sprookjesthema. Het animatieprogramma is dan ook specifiek voor deze leeftijdsgroep samengesteld. Kinderen kunnen in hun eigen club: de Magische Elfjes (0 tm 3 jaar), Ondeugende Berenclub (4 t/m 5 jaar), Stoere Draken club (6 t/m 7 jaar) en de Buddyclub (8 t/m 10 jaar). De activiteiten zijn onderverdeeld naar de leeftijd van de club, dus voor alle leeftijden t/m 10 jaar is er wel wat te beleven. De kinderen zullen zich niet vervelen en ook nog vriendjes maken tijdens alle leuke activiteiten en theater. Een aantal weken in de vakanties worden er ook speciale 'Sprokkeltheater' shows opgevoerd. De kinderen mogen dan in de Sprokkeltheaterclub en maken samen met de sprookjesfiguren een show die ze voor (groot)ouders mogen opvoeren. De kinderen zullen zich dit altijd blijven herinneren. Boek nu en maak ook herinneringen!

3T4A0555
8

Van de zomer geweest en mijn dochter wil volgend jaar weer heeeeeel erg graag, ze mist de sprookjesfiguren dus zodra ik mijn vakantie weken weet ga ik boeken.

Claudia