Accommodatie huren Pinksteren
Kom naar de Sprookjescamping

Accommodatie huren met Pinksteren

Bent u van plan om met vrienden of familie een weekend weg te gaan? Het Pinksterweekend is daar de perfecte tijd voor. Heerlijk genieten van de vrije dagen terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken met de Sprookjesfiguren.

 

Accommodatie huren tijdens Pinksteren

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pinksteren nog geslaagder. Kies uit verschillende soorten accommodaties van Capfun de Sprookjescamping: diverse chaletsSprookjeskota Top TV 4 pers  (type: Fins huisje), Glamping Lodge TV 4 pers, Glamping Lodge TV 5 pers, Glamping Lodge Top TV 6 persvolledig ingerichte vakantietenten of een trekkershut. En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. Capfun de Sprookjescamping maakt van uw pinkstervakantie een waar kampeerfeest!

Huur een chalet of andere accommodatie rond Pinksteren

Op Capfun de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard allemaal geheel in het teken van Pinksteren. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Heeft u geen eigen tent of caravan of vindt u het simpel gezegd te veel werk om voor een paar dagen de hele kampeeruitrusting van zolder te halen? Huur een compleet ingerichte vakantiehuisje / chalet of glamping accommodatie en u geniet van maximaal gemak en comfort! 

 

DJI_0002