Accommodatie huren met Pinksteren

Bent u van plan om met vrienden of familie een weekend weg te gaan? Het Pinksterweekend is daar de perfecte tijd voor. Heerlijk genieten van de vrije dagen terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken met de Sprookjesfiguren.

Kies uit 8 soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pinksteren nog geslaagder. Kies uit 8 soorten accommodaties van De Sprookjescamping: luxe stacaravan, ingerichte toercaravans, een Sprookjeskota (type: Fins huisje), SunLodge, Glamphome, Woodcottage, Mobile Home of een trekkershut. En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping De Sprookjescamping maakt van uw pinkstervakantie een waar kampeerfeest!

Huur een vakantiehuis, toercaravan of andere accommodatie rond de Pinksteren

Heeft u geen eigen tent of caravan of vindt u het simpel gezegd te veel werk om voor een paar dagen de hele kampeeruitrusting van zolder te halen? Huur een compleet ingerichte vakantiehuis of toercaravan en u geniet van maximaal gemak en comfort!

 

Iedere dag een compleet animatieprogramma wanneer u komt kamperen met Pinksteren

Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard allemaal geheel in het teken van Pinksteren. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland.