Accommodatie huren Pinksteren
Kom naar de Sprookjescamping

Accommodatie huren met Pinksteren

Zijn jullie van plan om met vrienden of familie een weekend weg te gaan? Het Pinksterweekend is daar de perfecte tijd voor. Heerlijk genieten van de vrije dagen terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken met de Sprookjesfiguren.

 

Accommodatie huren tijdens Pinksteren

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor 's avonds of een speciale kinderkamer. Die kleine extra’s maken kamperen met Pinksteren nog geslaagder. Kies uit verschillende soorten accommodaties van Capfun de Sprookjescamping zoals diverse chalets, de Glamping Lodge TV 4, Resort Top TV 6 pers, Sun Top TV 4 pers, Jasmijn Comfortterras Top Presta 4 pers of één van onze andere accommodaties. Capfun de Sprookjescamping maakt van jullie pinkstervakantie een waar feest! 

Huur een chalet of andere accommodatie rond Pinksteren

Op Capfun de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Heeft u geen eigen tent of caravan of vindt u het simpel gezegd te veel werk om voor een paar dagen de hele kampeeruitrusting van zolder te halen? Huur een compleet ingerichte vakantiehuisje / chalet of glamping accommodatie en u geniet van maximaal gemak en comfort! 

 

Benieuwd wat er te doen is?

Bekijk dan alvast het animatieprogramma van Capfun de Sprookjescamping.