Beleef het Sprookje mee!
Boek nu jullie Paasvakantie!

Paasvakantie vieren op de Sprookjescamping? Met het Belgische Sprookjesvrienden arrangement!

Speciaal voor de zuiderburen opent de Sprookjescamping haar deuren eerder. Vanaf 5 april t/m 19 april kunnen jullie daarnaast gebruik maken van het speciale Belgische Sprookjesvrienden Arrangement, een week verblijven in een van de accommodaties. 

Jullie worden tijdens een verblijf op de kindercamping ontvangen door een aantal van de Sprookjesvrienden uit het Sprookje van Hannah de Heldhaftige. Elke dag kunnen jullie daarnaast genieten van alle activiteiten die het professionele animatieteam voor jullie heeft samengesteld. Elke dag sluiten we af met een spetterende theatershow waarin iedereen wordt meegenomen in de avonturen van de sprookjesfiguren. Wat dachten jullie van een onvergeteliijk magisch verblijf in een luxe accommodatie

Aankomst
Vertrek
Theaterbuffet (24 van 44) (1)

Wat beleven jullie tijdens een Belgische Sprookjesvrienden arrangement?

Elke dag weer een ander programma. Jullie zullen je niet vervelen, want er zijn activiteiten voor elke leeftijdsgroep. 

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar is er de Magische Elfjes Club met leuke knutsel, muziek- en dans- en voorleesactiviteiten. Voor de Ondeugende Beren van 4 en 5 jaar zijn er meer ontdekkende activiteiten zoals knutselen, speurtochten, spelletjes en sportieve activiteiten. Voor de Stoere Draken van 6 en 7 jaar en de Buddy's van 8 t/m 10 jaar hebben de sportieve en stoere activiteiten de overhand. Jullie kunnen denken aan activiteiten als een selfietocht, speurtochten, activiteiten in het bos, opdrachten met een speurelement, maar ook sporten als waterpolo en softbal. 

Aan het einde van de middag worden jullie door Bumpie bij de Bumpiehalte opgehaald om een avontuur te beleven in de Sprokkelplaats, het theater op de camping. Er worden elke dag weer nieuwe avonturen beleefd. Beleven jullie de avonturen mee?

Welke accommodaties tijdens een Belgische Sprookjesvrienden arrangement

Jullie kunnen op de Sprookjescamping verblijven in diverse accommodaties. Sommige zelfs helemaal in Sprookjesthema. 

Als jullie op zoek zijn naar het echte kampeergevoel, maar niet alles zelf mee willen nemen, dan is het huren van een toercaravan een mooie optie. Deze is van alle gemakken voorzien, dus jullie kunnen veel spullen thuis laten. Een chalet heeft iets meer ruimte en is ook van alle gemakken voorzien. Voor alle accommodaties geldt dat ze zich op korte afstand van een speeltuintje bevinden. Jullie kunnen bij het boeken op de plattegrond aangeven welke accommodatie jullie voorkeur heeft. 

Op de camping zijn ook een aantal Glamping accommodaties te huur, zoals bijvoorbeeld de Glamp Home en Wood Cottage met hun dak van tentzeil, zodat jullie nog het echte kampeergevoel kunnen beleven. Of gaan jullie voor de Sun Lodge? Voor net iets meer privacy is er een afgesloten dakterras.  De Kasteel Lodge, het Sprookjes Kasteel en de Sprookjes Kota zijn in Sprookjesstijl voor een complete beleving van het Sprookje. Of toch liever kamperen? Er is ook een speciaal Belgische Sprookjesvrienden arrangement kamperen