Koningsweekend arrangement

Voel je als een Koning(in) tijdens het Koningsweekend arrangement!

Kom naar de Sprookjescamping tijdens het Koningsweekend en beleef Koninklijke avonturen met jullie Sprookjesvrienden. De Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland en tijdens het Koningsweekend is er volop animatie en gezelligheid! Jullie kunnen verblijven in één van de mooie accommodaties die er op de 5 sterren camping staan. Kom logeren in een glamping accommodatie, chalet of toercaravan met het Koningsweekend arrangement en geniet van een geweldige Koningsdag. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en staan klaar voor jullie bij aankomst. Zo kan jullie heerlijke Koningsweekend direct beginnen. Boek jullie Koningsweekend arrangement online!

Aankomst
Vertrek

Animatie en theater tijdens jullie Koningsweekend arrangement

Jullie willen gebruik maken van het Koningsweekend arrangement? Dat wordt een groot feest! Want er is namelijk iedere dag animatie en een theatershow op de Sprookjescamping, dus ook tijdens jullie weekendje weg! Wat de Sprookjescamping zo uniek maakt? De geweldige Sprookjesfiguren die jullie overal op de camping zomaar kunnen tegenkomen. Dat is pas geweldig! Daarnaast kunnen de kids spelen in de speeltuinen, waterspeelparadijzen en bij slecht weer in de binnenspeeltuin of zwembad. En uiteraard mogen de ouders meespelen als ze dat willen! Van een hele dag vermaak krijgen jullie ook honger en dat wordt op de Sprookjescamping gemakkelijk opgelost. Jullie kunnen namelijk heerlijk dineren in het restaurant de Kasteelkeuken of voor een snelle hap naar de Eeterij. Gaan jullie graag een dagje weg? Dat kan heel goed in de omgeving van de Sprookjescamping. De Sprookjescamping ligt namelijk in de buurt van Hellendoorn, Slagharen en Wildlands. Er is dus genoeg leuks te doen! Boek direct jullie Koningsweekend arrangement online!

Luxe accommodaties
Kindercamping
Elke dag animatie

Hebben jullie nog vragen over het Koningsweekend arrangement?

Het kan zijn dat jullie nog vragen hebben over het Koningsweekend arrangement of over de accommodaties. Bij de veelgestelde vragen kunnen jullie kijken voor antwoorden op algemene vragen. Staat jullie vraag er niet tussen, dan kunnen jullie natuurlijk ook altijd contact opnemen met de Sprookjescamping. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met onze receptie tijdens de openingstijden op 0523-261369. Hebben jullie al wel een keuze kunnen maken en willen jullie direct reserveren? Boek dan jullie accommodatie met het Koningsweekend arrangement online via de website!