Paasarrangement

Logeren in een accommodatie met het paasarrangement

Komen jullie ook naar de Sprookjescamping met Pasen? Maak dan gebruik van het speciale paasarrangement. Verblijf het hele paasweekend op de leukste kindercamping van Nederland in één van de mooie accommodaties. Logeer in een volledig ingerichte De Waard tent toercaravan, chalet of glamping accommodatie. Met iedere dag animatie, Sprookjesfiguren die ronddartelen en een theatershow is het tijdens het paasweekend altijd gezellig! Kom vrijdag aan en vertrek pas dinsdag weer zodat jullie volop kunnen genieten tijdens het paasarrangement. Hebben jullie al de perfecte accommodatie gevonden? Bekijk ze allemaal op de website en boek jullie accommodatie direct online!

Aankomst
Vertrek

Wat gaan jullie doen tijdens het paasarrangement?

Op de Sprookjescamping is het altijd magisch met de Sprookjesfiguren die je overal tegen kunt komen en de prachtige Sprookjesstijl die terug te zien zijn in de faciliteiten. Avonturen beleven is hier dus heel gewoon, maar wisten jullie dat dat iedere dag kan en dus ook tijdens het paasarrangement? Er is namelijk iedere dag animatie en dat niet alleen, ook is er iedere dag een theatershow! Daarin zien jullie je favoriete Sprookjesfiguur de show stelen, soms letterlijk als de Botterbaas weer snode plannetjes heeft. Willen jullie tussendoor andere leuke dingen doen? Ook dat kan geweldig op de Sprookjescamping. Ga bijvoorbeeld spelen in de leukste binnenspeeltuin! De ouders kunnen dan lekker genieten van een hapje en een drankje in de Eeterij. Boek direct jullie paasarrangement online en kom genieten tijdens de paasdagen!

Sprookjesthema
5 sterrencamping
Kindercamping

In welke accommodatie verblijven jullie?

Met het paasarrangement kunnen jullie in vele mooie accommodaties verblijven. Er zijn accommodaties voor 2, 4, 5 en 6 personen. Willen jullie graag het echte kampeergevoel beleven, maar hebben jullie geen eigen kampeermiddel en vinden jullie een beetje luxe toch fijn? Dan kunnen jullie een toercaravan huren. Hebben jullie het liefste een vakantiehuisje? Dan zijn er verschillende chalets en glamping accommodaties. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en alles is aanwezig voor een geweldige vakantie! Op de plattegrond kunnen jullie zien waar de accommodaties staan en jullie perfecte plekje uitkiezen. Ook kunnen jullie via de kaart boeken door op "kaart" te klikken net onder de titel " gevonden accommodaties". Hebben jullie hulp nodig bij het kiezen van een accommodatie? Neem dan contact op met onze receptie tijdens openingstijden op 0523-261369 en boek jullie paasarrangement. Eventueel is het Paasarrangement nog te verlengen met de verkorte midweek na Pasen arrrangement.