Paasarrangement

Logeren in een accommodatie met het paasarrangement

Komen jullie ook naar de Sprookjescamping met Pasen? Maak dan gebruik van het speciale paasarrangement. Verblijf het hele paasweekend op de leukste kindercamping van Nederland in één van de mooie accommodaties. Logeer in een volledig ingerichte De Waard tent toercaravan, chalet of glamping accommodatie. Met iedere dag animatie, Sprookjesfiguren die ronddartelen en een theatershow is het tijdens het paasweekend altijd gezellig! Kom vrijdag aan en vertrek pas dinsdag weer zodat jullie volop kunnen genieten tijdens het paasarrangement. Hebben jullie al de perfecte accommodatie gevonden? Bekijk ze allemaal op de website en boek jullie accommodatie direct online!

Aankomst
Vertrek
5 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin en een volleybalnet? Boek dan dit huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info

Wat gaan jullie doen tijdens het paasarrangement?

Op de Sprookjescamping is het altijd magisch met de Sprookjesfiguren die je overal tegen kunt komen en de prachtige Sprookjesstijl die terug te zien zijn in de faciliteiten. Avonturen beleven is hier dus heel gewoon, maar wisten jullie dat dat iedere dag kan en dus ook tijdens het paasarrangement? Er is namelijk iedere dag animatie en dat niet alleen, ook is er iedere dag een theatershow! Daarin zien jullie je favoriete Sprookjesfiguur de show stelen, soms letterlijk als de Botterbaas weer snode plannetjes heeft. Willen jullie tussendoor andere leuke dingen doen? Ook dat kan geweldig op de Sprookjescamping. Ga bijvoorbeeld spelen in de leukste binnenspeeltuin! De ouders kunnen dan lekker genieten van een hapje en een drankje in de Eeterij. Boek direct jullie paasarrangement online en kom genieten tijdens de paasdagen!

Animatieprogramma Pasen 2020

Komen jullie in 2020 met Pasen kamperen op de Sprookjescamping? De Sprookjesfiguren gaan dan weer ontzettend leuke activiteiten met jullie doen en avonturen met jullie beleven. Hier alvast een tipje van de sluier: 

 

Tijdens het Paasweekend gaan de sprookjesfiguren rondreizen door de Sprookjeswereld van de Sprookjescamping om op tijd de eieren en de Paashaas te kunnen vinden. 

 

Wat niet kan ontbreken in het Paasprogramma is Paaseieren zoeken. Geen nood, de sprookjesfiguren zoeken ook met jullie mee!

Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) en Ondeugende Beren (4-5 jaar) is er een Paasspeurtocht, waarin we speuren naar de paashaas aan de hand van spelletjes.

Er zal een avontuurlijke Paasbrunch zijn in de Kasteelkeuken, waar 2 sprookjesfiguren actief zullen zijn.

De Stoere Draken en de Buddy's gaan eierslag spelen. Benieuwd wat dat is? 

 

Kom dan met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!

 

Sprookjesthema
5 sterrencamping
Kindercamping

In welke accommodatie verblijven jullie?

Met het paasarrangement kunnen jullie in vele mooie accommodaties verblijven. Er zijn accommodaties voor 2, 4, 5 en 6 personen. Willen jullie graag het echte kampeergevoel beleven, maar hebben jullie geen eigen kampeermiddel en vinden jullie een beetje luxe toch fijn? Dan kunnen jullie een toercaravan huren. Hebben jullie het liefste een vakantiehuisje? Dan zijn er verschillende chalets en glamping accommodaties. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en alles is aanwezig voor een geweldige vakantie! Op de plattegrond kunnen jullie zien waar de accommodaties staan en jullie perfecte plekje uitkiezen. Ook kunnen jullie via de kaart boeken door op "kaart" te klikken net onder de titel " gevonden accommodaties". Hebben jullie hulp nodig bij het kiezen van een accommodatie? Neem dan contact op met onze receptie tijdens openingstijden op 0523-261369 en boek jullie paasarrangement. Eventueel is het Paasarrangement nog te verlengen met de verkorte midweek na Pasen arrrangement.