Paasweek arrangement

Logeren in een accommodatie met het Paasweek arrangement?

Willen jullie tijdens Pasen en daarna genieten van de Sprookjescamping? Maak dan gebruik van het Paasweek arrangement. Dan kunnen jullie een hele week verblijven op het mooiste plekje van Nederland. Huur een volledig ingerichte chalet, toercaravan of glamping accommodatie. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Er is de hele Paasweek iedere dag animatie en een theatershow! Kom vrijdag aan voor Pasen naar de kindercamping en beleef ook Pasen op de Sprookjescamping. Hebben jullie al de perfecte accommodatie gevonden? Bekijk ze allemaal op de website en boek jullie accommodatie direct online!

Aankomst
Vertrek

In welke accommodatie verblijven jullie tijdens de Paasweek?

Er zijn genoeg mooie accommodaties op de Sprookjescamping, voor 2, 4, 5 en 6 personen. Willen jullie graag het echte kampeergevoel beleven, maar hebben jullie geen eigen kampeermiddel? Dan zijn er met Pasen toercaravans te huur. Hebben jullie liever meer luxe? Dan zijn er verschillende chalets en glamping accommodaties. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en alles is aanwezig voor een geweldige paasvakantie! Jullie kunnen via de kaart boeken door op "kaart" te klikken net onder de titel " gevonden accommodaties". Dan zien jullie direct waar de accommodatie staat. Op de plattegrond kunnen jullie zien waar de faciliteiten zich bevinden. Het kan zijn dat jullie nog vragen hebben. Jullie kunnen kijken bij de veelgestelde vragen, het contactformulier invullen of contact opnemen met onze receptie tijdens openingstijden op 0523-261369. Weten jullie welke accommodatie het wordt? Boek hem dan direct online!

Volledig ingericht
Kindercamping
Binnenspeeltuin

Hoe gaan jullie je vermaken tijdens het Paasweek arrangement?

Op de Sprookjescamping is het altijd magisch met de Sprookjesfiguren die je overal tegen kunt komen en de prachtige Sprookjesstijl die terug te zien zijn in de faciliteiten. Vermaken tijdens het Paasweek arrangement is heel gemakkelijk. Ga bijvoorbeeld spelen in de leukste binnenspeeltuin! De ouders kunnen dan lekker genieten van een hapje en een drankje in de Eeterij of ga de omgeving verkennen, want het Overijssels Vechtdal is een prachtig gebied. Hebben jullie zin in avontuur? Ga dan naar één van de leuke pretparken in de buurt. Kies jullie favoriete accommodatie uit en kom genieten tijdens de paasdagen en daarna! Boek nu online.