Verkorte midweek voor Koningsdag

Kom tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag

Willen jullie voordelig genieten van een verblijf op de Sprookjescamping? Kom dan tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag. Er is iedere dag animatie en een theatershow, zo hoeft niemand zich te vervelen. Hebben jullie al gekeken welke accommodatie bij jullie past tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag? Er zijn chalets, toercaravans en glamping accommodaties aanwezig op de Sprookjescamping. Allen zijn volledig ingericht en bij aankomst gereed voor verblijf. Dat is pas rustig de verkorte midweek voor Koningsdag beginnen! Hebben jullie er al zin in? Boek dan direct jullie verkorte midweek voor Koningsdag online!

Aankomst
Vertrek

Weten jullie al in welke accommodatie jullie willen verblijven?

Tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag kunnen jullie in vele mooie accommodaties verblijven. Er zijn accommodaties voor 2, 4 en 6 personen. Houden jullie van het echte kampeergevoel, dan kunnen jullie één van de gloednieuwe toercaravans huren. Deze Dethleffs toercaravans zijn luxe ingericht en hebben een volledige voortent met zitje. Hebben jullie toch liever een vakantiehuisje? Dan zijn er verschillende chalets en glamping accommodaties op de Sprookjescamping aanwezig voor jullie verkorte midweek voor Koningsdag. Alles is aanwezig in de accommodaties zodat jullie een geweldige midweek kunnen hebben. Ze zijn ingericht en hebben alle inventaris, zelfs het avondeten staat gemakkelijk op tafel. Willen jullie zien waar de accommodaties zich bevinden en het perfecte plekje uitkiezen? Dit kan via de plattegrond. Ook kunnen jullie via de kaart boeken door op "kaart" te klikken net onder de titel " gevonden accommodaties". Hebben jullie hulp nodig bij het kiezen van een accommodatie? Neem dan contact op met onze receptie tijdens openingstijden op 0523-261369 en boek jullie verkorte midweek voor Koningsdag.

Kindercamping
Luxe accommodaties
Sprookjesthema

Hoe kan een dagje eruit zien tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag?

Bij aankomst staat jullie accommodatie al helemaal klaar en hoeven jullie alleen nog maar eigen spulletjes in te ruimen. 's Ochtends worden jullie heerlijk wakker met fluitende vogeltjes. Even snel kleren aan zodat jullie naar de Bumpie Shop kunnen op de camping om lekkere verse broodjes te halen voor het ontbijt. Samen ontbijten voor jullie accommodatie in het opwarmende zonnetje en daarna even douchen, dat hoeft niet ergens op het park, maar kan gewoon in jullie eigen accommodatie tijdens jullie midweek (behalve bij de tent en toercaravan). Als iedereen klaar is, kunnen de kids naar de animatie om gezellig te spelen, knutselen of één van de andere leuke activiteiten! De ouders kunnen lekker nog even genieten van een kopje thee met een boek voor de accommodatie of gaan gezellig met de kids mee. Het is altijd lekker warm binnen in het binnenzwembad zodat jullie na de activiteiten de badkleding aan kunnen doen en naar de waterspeelparadijzen gaan om te spelen. Wat een lol om mama nat te spetteren in de waterspeeltuin! Nog even afspoelen en klaarmaken voor het diner. Vanavond niet zelf koken, maar heerlijk dineren in de Kasteelkeuken. En na het eten, nog even spelen in de binnenspeeltuin, waar papa en mama lekker kunnen zitten en de kids in de gaten houden. Natuurlijk gaan jullie de Bumpie Jeep achterna om naar de Sprokkelplaats te gaan voor weer een geweldige show! Voor het slapen gaan nog even tandenpoetsen in de accommodatie en dan hop weer naar bed! Papa en/of mama kunnen nog even tv kijken en een drankje doen en dan weer slapen om klaar te zijn voor weer een nieuwe geweldige dag op de Sprookjescamping. Zien jullie dit ook voor je? Boek dan direct jullie accommodatie tijdens de verkorte midweek voor Koningsdag!