Kom heerlijk luxe kamperen
Geniet op de Sprookjescamping

Glamping op de Sprookjescamping

Glamping op Capfun de Sprookjescamping geeft het gevoel dat je in een tent slaapt, maar dan in een luxe omgeving en je wordt wakker met de frisse houtige geur van de prachtige glamping accommodatie. Verblijf in de Kasteel Lodge Top 5 persoons, waarbij de kinderen het fort kunnen bewaken. De ruimtelijke Glamping Lodge 4 personen en de Glamping Lodge 5 personen zijn een combinatie van een tent en een bungalow. En voor iets meer privacy, is de Glamping Lodge Top TV 6 persoons met het mooie, afgesloten dakterras, perfect. Verblijven in de Sprookjes Kota Top TV 4 persoons is een echte Sprookjesachtig beleving. Alle glamping accommodaties zijn volledig ingericht met alles wat jullie nodig hebben om een prachtige vakantie te beleven.

 

Glamping in Nederland

De glamping accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zijn ideaal voor de kampeerder die van luxe houdt. De houten vakantiehuisjes brengen de natuur naar binnen op luxe wijze. Alle huisjes zijn volledig ingericht en koken, douchen en een relax avondje voor de televisie is geen probleem in deze mooie glamping huisjes in Nederland. En het mooie aan het huren van een glamping huisje is dat jullie alleen nog maar de koffer hoeven uit te pakken bij aankomst en de vakantie kan direct beginnen! In welke glamping accommodatie gaan jullie verblijven op dé kindercamping van Nederland?

Waterspeelparadijzen
Indoor speeltuin
Theater & animatie

Verblijf in een Magische Glamping accommodatie

Capfun de Sprookjescamping is de meest magische kindercamping. Overal kunnen jullie echte Sprookjesfiguren tegenkomen en de Sprookjesachtige camping faciliteiten zorgen dat jullie het gevoel hebben in een volledig andere wereld te zijn. Maar dat is niet alles, er is namelijk ook heel veel te doen op de kindercamping van Nederland! Jullie kunnen heerlijk spetteren en spelen in de waterspeelparadijzen zowel binnen als buiten. Spelen in een speeltuin kan niet maar op één plek, maar op ieder veld en ook in een groot speelschip en in een interactieve speelplek. En als het minder goed weer is? Dan kunnen de kids naar de indoor speeltuin! Uiteraard hoeven de kinderen en hun ouders zich niet de hele dag zelf te vermaken, het animatieteam zorgt iedere dag, ook tijdens het laagseizoen, voor iedere dag een animatieprogramma. Denken jullie dat dit het is? Nee, tijdens jullie glamping vakantie in Nederland is er ook nog eens iedere avond een geweldige theatershow waarin de Sprookjesfiguren spannende avonturen beleven! Dus kom naar Capfun de Sprookjescamping en verblijf in een prachtige glamping accommodatie.