Kom luxe kamperen
op Capfun de Sprookjescamping

Glamping Lodge 4 pers

De Glamping Lodge TV vier personen is van hout gemaakt. Het hout geeft een warme sfeer en brengt een heerlijke geur in de accommodatie. 

Het dak bestaat uit een tentzeil. Om binnen te komen, maakt u gebruik van een rits, om de ultieme sfeer van het kamperen te kunnen ervaren. 

 

De Glamping Lodge is voorzien van twee slaapkamers. Het eerste slaapgedeelte bestaat uit een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer bestaat uit twee enkele bedden. Bij beide slaapvertrekken is een legkast aanwezig. 

Het woongedeelte heeft een ingericht keukenblok, een eettafel met stoelen, televisie, een bank en twee comfortabele stoelen. De badkamer heeft een douche, wastafel met spiegel en toilet. Verder heeft het huisje twee overdekte terrassen, zowel aan de voor als achterkant. 

 

De accommodaties staan op een autovrij veldje.

 

 

3T4A6796

Andere glamping accommodaties

Verblijf in een Magische Glamping accommodatie

Capfun de Sprookjescamping is een magische kindercamping. Overal kunnen jullie echte Sprookjesfiguren tegenkomen en de Sprookjesachtige camping faciliteiten zorgen dat jullie het gevoel hebben in een volledig andere wereld te zijn. Er is heel veel te doen op dé kindercamping van Nederland! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de Waterspeelparadijzen op de camping, zowel binnen als buiten. Spelen kunnen jullie overal op de camping op de vele speeltoestellen die bijna op elk veldje staan. Bij de Sprokkelplaats vinden jullie daarnaast ook een grote speeltuin met speelschip van de Botterbaas. En als het weer wat minder goed is. Dan kunnen de kids naar de indoor speeltuin! Uiteraard hoeven de kinderen en hun ouders zich niet de hele dag zelf te vermaken, het animatieteam zorgt iedere dag, ook tijdens het laagseizoen, voor een uitgebreid animatieprogramma. Tijdens jullie glamping vakantie in Nederland is er ook nog eens iedere avond een geweldige theatershow waarin de Sprookjesfiguren spannende avonturen beleven! Dus kom naar Capfun de Sprookjescamping en verblijf in een van de prachtige glamping accommodaties.

 

3T4A0365
9

Het was weer geweldig. Animatie team zorgde voor een geweldige ervaring. 

Dielissen, geschreven op Zoover