Comfort op
Capfun de Sprookjescamping

Mobile Home TV 4 pers

Deze Mobile is een ruim opgezet chalet.  In deze accommodatie zit een volledig ingerichte keuken. De woonkamer heeft een hoekbank, televisie en eettafel.

 

In deze accommodatie bevinden zich twee slaapkamers. De ouderslaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed met nachtkastjes. Ook is er eventueel ruimte om een kinderbedje te plaatsen. Vanuit hier heeft u direct toegang naar de badkamer. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel. Het toilet is apart. De slaapkamer is verder voorzien van meerdere hang- en legkasten. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, gescheiden door een hang- en legkast. 

De accommodatie beschikt over een onoverdekt terras, inclusief tuinmeubilair en parasol. De Mobile Home is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. 

 

Andere chalets

Elke dag animatie

Het seizoen op Capfun de Sprookjescamping start rondom 1 april en eindigt half september om daarna nog twee weken open te gaan in de herfstvakantie

Dan start het professionele animatieteam ook met haar dagelijkse animatieprogramma. Hannah en haar sprookjesvrienden zullen zich ook regelmatig laten zien. Elke avond beleven ze weer een nieuw avontuur in het theater.

En wil je een keer buiten de camping vertoeven, dan is er in de buurt veel te beleven. Denk aan een fietstocht door het Vechtdal, een uitstapje naar de Wildlands Zoo of breng een bezoekje aan Hardenberg of een van de leuke dorpjes in de omgeving

 

 

3T4A3117
9

Het sprookjesthema komt overal terug in de camping. Heel leuk voor de beleving van de kinderen. Knuffeltheater vonden ze geweldig. 

Anke, geschreven op Zoover