Met 25% korting naar de Sprookjescamping!

Op vakantie met de kleinkinderen, het kan zonder zorgen in één van onze prachtige toercaravans of chalets. Onze toercaravans en chalets zijn volledig ingericht, een magisch reisje met uw kleinkinderen is dus zo geregeld. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping die voorzien is van alle luxe en comfort. Zelfs douchen en tandenpoetsen is een Sprookjesachtige ervaring in onze gethematiseerde sanitair gebouwen. Wilt u boeken dan kan dit door de kortingscode: "voordeel" in te vullen bij de stap: "reisgezelschap" tijdens het reserveren. Let op!: Deze korting geldt alleen voor grootouders die op de Sprookjescamping komen met de kleinkinderen zonder hun ouders. Liever telefonisch boeken? Dat kan natuurlijk ook op: 0523-261369.

Home Garantie

Het kan zijn dat uw kleinkind(eren) eerder naar huis willen, in dit geval bieden wij de Home Garantie. U krijgt dan het restant van de verblijfskosten terug!

Geen dag vervelen!

Elke dag hebben wij een geweldig animatieprogramma met vele activiteiten en iedere dag zijn er prachtige theatershows. In het laagseizoen tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om, is het animatieprogramma volledig gericht op de kinderen tot en met 4 jaar. Maar in de weekenden, tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn er weer genoeg activiteiten voor alle kinderen tot en met tien jaar! Gaat u liever kamperen met uw eigen tent of caravan?

Kijk dan snel naar onze aantrekkelijke aanbieding voor het kamperen

Voorwaarden:

  • De 25% korting wordt berekend over het gehele totaalbedrag.
  • Geldt alleen voor gasten die met hun kleinkind(eren) komen kamperen.
  • Op basis van beschikbaarheid en tijdens het laagseizoen buiten de schoolvakanties om. 

Data 2018 Opa & Oma voordeel

Tussen de volgende data bent u welkom in 2018 om met uw kleinkinderen met korting naar de Sprookjescamping te komen. 

6 april t/m 23 april 

14 mei t/m 18 mei

25 mei t/m 6 juli

24 augustus t/m 17 september

13 oktober t/m 29 oktober

Kinderfaciliteiten
Altijd vermaak
Ruime plekken

Liever kamperen?

Heeft u eigen middelen om te kamperen en lijkt u dat leuker? Maak dan gebruik van de speciale Opa, oma & kleinkinderen kampeeractie! 

689B0568
10

Ik mocht samen met andere kindjes meedoen op het podium tijdens een knuffeltheater, heel cool!

Julian (5 jr.)