Sprookjes Kasteel 5 persoons

Worden jullie straks echte kasteelbewoners? In dit Sprookjes Kasteel verblijven jullie met max. 5 personen in een vakantiehuisje dat eruit ziet als een kasteel! Het glamping vakantiehuisje is van alle luxe en gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, in één slaapkamer een boxspringbed voor de ouder(s) en en een slaapgedeelte met hoogslaper en stapelbed. Een kinderbedje zou eventueel onder de hoogslaper passen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en alles wat jullie verder nodig hebben. Het Sprookjes Kasteel heeft een overdekt terras met een loungeset. Jullie kunnen logeren in deze prachtige nieuwe accommodatie die in de buurt is van de Kasteeltuin en waterspeelparadijzen.

Kenmerken
Inrichting
Tuin kuipstoelen 4
Kinderkrukje 1
Kindertuinstoel 1
Verstelbare stoelen met kussens 2
Tuintafel 1
Parasol met voet 1
Televisie 1
Bedrekje 1
Wifi ja
Dekbedden en kussens ja
Magnetron 1
Overdekt terras ja
Vaatwasser 1
2 persoons bed ja
Koelkast 1
Kinderstoel 1
Inventaris
Kop en schotel 8
Vorken 8
Mokken 8
Theeglazen 8
Bierglazen 8
Wijnglazen 8
Limonadeglazen 8
Theepot 1
Melkkannetje 1
Suikerpot 1
Boterhamborden 8
Platte borden 8
Diepe borden 8
Dessertschaaltjes 8
Gebaksbordjes 8
Eierdopjes 8
Kookpannen 3
Braadpan 1
Koekenpan 1
Steelpan 1
Rasp 1
Schalen 3
Vergiet 1
Citruspers 1
Broodplank 1
Broodmand 1
Bestekbak 1
Lepels 8
Messen 8
Theelepeltjes 8
Gebaksvorkjes 8
Dessertlepels 8
Suikerschep 1
Juslepel 1
Soeplepel 1
Groentelepel 1
Aardappellepel 1
Slacouvert 1
Broodmes 1
Garde 1
Flessenopener 1
Kurkentrekker 1
Kaasschaaf 1
Schilmesje 1
Spatels 2
Blikopener 1
Schaar 1
Pizzasnijder 1
Maatbeker 1
Vooraadbussen 3
Onderzetters 3
Kindermes 3
Kindervork 3
Kinderlepel 3
Plastic kinderbeker 3
Plastic kinderbord 3
Afvalemmer 1
Pedaalemmer 1
Kledinghangers 10
Koffiezetapparaat 1
Waterkoker 1
Thermoskan 1
Dienblad 1
Schoonmaak
Emmer 2
Stoffer en blik 1
Bezem 1
Vloerwisser 1
Wasknijpers 25
Droogrek 1
Afwasteil 1
Afdruiprek 1
Stofzuiger 1
Maximaal 5 personen
toercaravan-689B8349
9

Net een weekje terug met de kids.
Ze hadden het super leuk en we kijken al uit om een volgend verblijf te boeken!

 
Fabienne

Hebben jullie geen eigen kampeermiddel?

Een toercaravan of vakantietent is ideaal als jullie geen eigen kampeermiddel hebben of als jullie liever de tent of toercaravan al klaar willen hebben staan. Op de Sprookjescamping staan gloednieuwe, volledig ingerichte, toercaravans die te huur zijn. Deze zijn voorzien van een voortent met tuinset.  De toercaravans zijn er voor vier personen: de Camper 550, Camper 500, Camper 530 en Camper 560 en voor vijf personen: Camper 530 en Camper 560.

Gaan jullie liever in een tent? Dan zijn er de Waard tenten opgezet voor de liefhebber. Er zijn drie type de Waard tenten aanwezig, de Vergrote Zilvermeeuw (piramidetent), Steenuil (tunneltent) en de Velduil (tunneltent). De tenten zijn volledig ingericht en hebben een terras. De Vergrote Zilvermeeuw en Velduil zijn voor vier personen en de Steenuil voor vijf personen. Kies de tent of toercaravan waar jullie graag een geweldige vakantie in willen beleven en boek direct online.

Het comfort van de glamping accommodaties

De glamping accommodaties bieden veel comfort, zoals een uitgebreide keuken, toilet en douche en comfortabele zithoek. Ook buiten is gezorgd voor een comfortabele zithoek en veel ruimte om de kinderen te laten spelen. Er zijn accommodaties op meerdere locaties met in het midden een speeltuintje. Vanuit elke accommodatie is men zo op het centrale plein met de waterspeelparadijzen, het restaurant, de binnenspeeltuin en de Sprokkelplaats (het theater). Kinderen kunnen zelf naar het centrale plein komen. Er zijn geen gevaarlijke situaties en de kinderen kunnen door de bordjes met icoontjes hun weg weer gemakkelijk terugvinden. Bekijk wat er nog beschikbaar is voor jullie kindvriendelijke vakantie op de Sprookjescamping.