Kom magisch genieten
in ons Sprookjes Kasteel

Sprookjes Kasteel Top TV 5 pers

Willen jullie zoals Hannah de Heldhaftige verblijven in een heus sprookjeskasteel? Met vijf personen beleven jullie het sprookje mee.

 

Dit huis is van alle gemakken en luxe voorzien. De keuken bestaat uit een vaatwasser, magnetron en alles wat jullie verder nodig hebben. Er zijn twee slaapkamers. In de ouderslaapkamer staat een boxspring. In het andere slaapvertrek is een hoogslaper en een stapelbed. Eventueel is er onder de hoogslaper nog ruimte voor een kinderbedje. Het Sprookjes Kasteel Top TV vijf personen is voorzien van een overdekt terras met loungeset en parasol.

 

Deze glamping accommodatie staat vlakbij de waterspeelparadijzen en van de Kasteelkeuken en Kasteeltuin, waarin de Eeterij, de binnenspeeltuin en de Bumpie shop zich bevinden.

 

 

buiten-sprookjeskasteel-5-pers

Glamping in Nederland

De glamping accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zijn ideaal voor de kampeerder die van luxe houdt. De houten vakantiehuisjes brengen de natuur naar binnen op luxe wijze. Alle huisjes zijn volledig ingericht en koken, douchen en een relax avondje voor de televisie is geen probleem in deze mooie glamping huisjes in Nederland. En het mooie aan het huren van een glamping huisje is dat jullie alleen nog maar de koffer hoeven uit te pakken bij aankomst en de vakantie kan direct beginnen! In welke glamping accommodatie gaan jullie verblijven op dé kindercamping van Nederland?

Andere glamping accommodaties

3T4A3121
8

De show is fantastisch voor de kinderen. Hier wordt het nog steeds gezongen!

Linde, geschreven op Zoover