Waan je in een magische wereld
in de Sprookjeskota

Sprookjes Kota Top TV 4 pers

 

In de Sprookjeskota Top TV 4 personen waan je je echt in een sprookje. Deze luxe accommodatie, die lijkt op een huisje uit een sprookjeswereld, is gelegen naast de waterspeelparadijzen.

 

Binnenin de Sprookjeskota is een woongedeelte met een tweezitsbank, TV, twee comfortabele stoelen en een salontafel. Tussen de twee stoelen in staat een kachel, die veel warmte biedt voor de koudere dagen. De ingerichte keuken is voorzien van een sfeervol kookeiland en een vaatwasser. Tijdens het koken is het dus ook mogelijk om gezellig met elkaar te praten. 

 

De badkamer is voorzien van een luxe douche, een ligbad en een wastafel met spiegel. Er is een apart toilet. In de accommodatie zijn twee slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, een spiegel en drie legkastjes. De tweede slaapkamer bestaat uit twee eenpersoonsbedden en een legkast. Ook is er een kinderbedje aanwezig. 

 

De sfeer in deze sprookjesachtige glamping accommodatie is heel bijzonder. 

 

 

 

3T4A4166

Glamping in Nederland

De glamping accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zijn ideaal voor de kampeerder die van luxe houdt. Vanuit uw accommodatie van hout of met tenten dak beleeft u de mooie natuur van het Vechtdal. De accommdatie geeft jullie de mogelijkheid te kamperen, maar dan op een comfortabele manier. 

Alle huisjes zijn volledig ingericht met eigen keuken, badkamer en toilet.Voordeel van het huren van een glamping accommodatie is dat de vakantie meteen kan beginnen. De kinderen naar de animatie en papa en mama gezellig op het eigen terras met een kopje koffie of thee. 

In welke glamping accommodatie gaan jullie verblijven op dé kindercamping van Nederland?

 

 

Andere glamping accommodaties

Elke dag animatie
Sprookjesthema
Groene omgeving