Waan je in een magische wereld
in de Sprookjeskota

Sprookjes Kota Top TV 4 pers

In de Sprookjeskota Top TV 4 pers waan je je echt in een sprookje. Deze luxe accommodatie die lijkt op een huisje uit een sprookjeswereld is gelegen naast de waterspeelparadijzen. De accommodatie is voorzien van een afdak en er staat een tuinset. Binnen vinden jullie een woongedeelte met een tweezitsbank, TV, twee comfortabele stoelen en een salontafel. De ingerichte keuken is voorzien van een vaatwasser en kookeiland. De tafel en stoelen staan aan het kookeiland, dus ook tijdens het koken is het mogelijk om gezellig met elkaar te praten. 

De badkamer heeft een luxe douche, een ligbad en een wastafel met spiegel. Er is een apart toilet. In de accommodatie zijn twee slaapkamers. Een voorzien van een tweepersoonsbed, een spiegel en 3 legkastjes en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een legkast. Er is een kinderbedje aanwezig. De sfeer in deze sprookjesachtige glamping accommodatie is heel bijzonder. 

 

 

3T4A4166

Glamping in Nederland

De glamping accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zijn ideaal voor de kampeerder die van luxe houdt. Vanuit uw accommodatie van hout of met tenten dak beleeft u de mooie natuur van het Vechtdal. De accommdatie geeft jullie de mogelijkheid te kamperen, maar dan op een comfortabele manier. 

Alle huisjes zijn volledig ingericht met eigen keuken, badkamer en toilet.Voordeel van het huren van een glamping accommodatie is dat de vakantie meteen kan beginnen. De kinderen naar de animatie en papa en mama gezellig op het eigen terras met een kopje koffie of thee. 

In welke glamping accommodatie gaan jullie verblijven op dé kindercamping van Nederland?

 

 

Andere glamping accommodaties

Elke dag animatie
Sprookjesthema
Groene omgeving