Toercaravan huren op de Sprookjescamping

En meteen genieten van je vakantie na aankomst. Dat kan op de Sprookjescamping! Verblijf in één van de ieder jaar vernieuwde toercaravans en geniet van de luxe en comfort. Meteen na aankomst op de camping kunnen de kinderen nieuwe vriendjes ontmoeten op het heltzelfde veld of naar de Sprokkelplaats voor een activiteit en kun je zelf genieten van een welverdiend kopje koffie of thee. Er zijn verschillende toercaravans en voor ieder gezin, met maximaal 5 personen, zijn er diverse uitvoeringen mogelijk. Hebben jullie drie kinderen? In een van de toercaravans van Dethleffs is een stapelbed met drie bedden boven elkaar en afgesloten met een soort deurtje waardoor ze lekker rustig kunnen slapen terwijl jullie 's avonds nog even wat nakletsen over de fantastische dag. Willen jullie ook naar de kindercamping komen en direct na aankomst genieten? Huur dan één van de toercaravans. Ze hebben allen ook nog eens een eigen volledig ingerichte keuken, toilet, voortent en voor de ouders een twee persoonsbed of twee enkele bedden. Bekijk welke toercaravan bij jullie past en boek direct online! 

Aankomst
Vertrek
5 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Camper 550 4 persoons

Camper 550 4 persoons

Gezellige caravans voor 4 personen. Volledig nieuw en met vrolijk interieur. 

meer info
Camper 500 4 persoons

Camper 500 4 persoons

De nieuwe toercaravan Camper 500 voor 4 personen is van alle gemakken voorzien. Inclusief voortent met tuinmeubilair. 

meer info
Camper 530 4 persoons

Camper 530 4 persoons

Een 4 persoons toercaravan, gezellig en volledig ingericht. Direct na aankomst genieten. 

meer info
Camper 530 5 persoons

Camper 530 5 persoons

Voor 5 personen is deze toercaravan ideaal. Volledig ingericht en gloednieuw!

meer info
Camper 560 5 persoons

Camper 560 5 persoons

Deze toercaravans hebben plaats voor 5 personen. Volledig ingericht met voortent en tuinmeubilair. 

meer info

De gemakken van een Dethleffs toercaravan

Wie al eens in een caravan heeft gekampeerd, weet dat het soms klein en oncomfortabel kan zijn. De Dethleffs toercaravans op de Sprookjescamping zijn elk jaar nieuw, dus voorzien van de laatste gemakken. De series die op de camping komen te staan zijn zeer ruim uitgevoerd, vanaf 28 m2. 

De toercaravans zijn verder voorzien van veel opbergruimte. 

Er is een ruim tweepersoonsbed en voor de kinderen is er een stapelbed, deze heeft een inklapbaar scheidingswandje. De keuken is volledig ingericht en er is een vaste tafel met twee bankjes. Bovenlangs is er kastruimte en er is een kleine hangkast. Voor een extra briesje zijn er dakraampjes die open kunnen. Ook is er een apart toilet en wastafel met spiegel aanwezig. Er zijn verschillende soorten toercaravans te huur, van alle gemakken voorzien! 

Kiest u voor de camper 4-persoons 500, 4-persoons 530, 5-persoons 530 of 4-persoons 550 of 5-persoons 560? Dat is comfortabel kamperen zonder zorgen. 

 

toercaravan-689B8351