Trekkershut huren op de Sprookjescamping

Houden jullie van wandelen, fietsen en/of vissen? Huur dan een trekkershut op Capfun de Sprookjescamping. Gelegen aan het traject van het Pieterpad, dus de ideale accommodatie om een paar dagen te verblijven. In de omgeving van de kindercamping in het Vechtdal, zijn allerlei routes te vinden om te voet of op de fiets te verkennen. De inventaris voor de trekkershut is te huur. De kosten hiervoor zijn: €25,- + €25,- borg. Deze borg krijgt u retour na het schoon en volledig inleveren van de inventaris. Let op: er is dus GEEN inventaris (bestek en servies) aanwezig! 

Aankomst
Vertrek

Bescheiden hut met basisvoorzieningen

Er is de keuze uit twee trekkershutten van 11 m2, voorzien van alle basisbenodigdheden. Er staan twee stapelbedden met matrassen en kussens (zelf even een slaapzak en overtrek meenemen), een tafel met vier stoelen en een picknicktafel in de buitenlucht. Jullie kunnen er eenvoudige maaltijden koken, afwassen en de was buiten hangen. Reizen jullie graag licht, zonder servies en bestek in de tas? Dan is dat te huur voor €25,-. 

Dit is de ideale plek voor backpackers en rondtrekkers. Staat jullie vakantieroute al vast? Boek dan meteen een verblijf in een trekkershut. De hutten zitten doorgaans snel vol, want door het verblijfsgemak zijn ze erg in trek. Een paar dagen in een hut geeft jullie ook de kans om de Sprookjescamping te ontdekken. De plek waar kinderdromen uitkomen. Er is elke dag een animatie en ’s avonds hebben we theatershow in de Sprokkelplaats. Gezellig bijkomen van een dagje actieve buitenpret!