Vakantietenten op de Sprookjescamping

Er zijn allerlei leuke manieren om vakantie te vieren op een kindercamping. De Sprookjescamping biedt jullie graag de keuze voor de ideale accommodatie. Op de Sprookjescamping staan de Waard tenten volledig ingericht en opgericht voor jullie klaar. De ruime vier en vijf persoons tenten zijn gegroepeerd rondom het veld ‘Paddestoel’ en 'Kikkersprong'. In het midden van dit veld is een speeltuintje voor de kinderen, waar goed zicht op is. Bij aankomst kunnen jullie direct genieten van de vakantie! Bekijk direct welke tent het beste bij jullie past. 

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Volledig ingericht model voor 4 personen. Lekker zitten voor de tent en uitzicht op een speeltuin. 

meer info
Steenuil 5 persoons

Steenuil 5 persoons

Dit zijn de extra grote "de Waard" tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaren jullie een zee van ruimte.

meer info
Velduil 4 persoons

Velduil 4 persoons

Geen tent opzetten, maar direct genieten van de vakantie. Deze 4 persoons tent staat al volledig ingericht voor jullie klaar. 

meer info

Waarom een 'De Waard' tent?

Het merk "de Waard" is de 'Rolls Royce' onder de tenten met ondermeer een geheel gesloten cabine (vloer/wand/dak) waardoor wind en ongedierte lekker buiten blijven. Ook staat de tent als een huis en zelfs bij harde wind slapen jullie lekker door. Er zijn maar liefst drie aparte slaapvertrekken en de tent is hoog genoeg om in te staan. Dat de gehuurde tent al klaar staat is niet de enige luxe. Ook de zeer complete inventaris maakt het vakantieleven een heel stuk prettiger. Van bierglazen en boterhamborden tot een rasp en een broodmand. Er zijn bestek, schoonmaakartikelen en een gasstel voor handen. Maar ook een keur aan onmisbare spullen, zoals een parasol, kabelhaspel en tuinset waarvan 2 verstelbare stoelen. Het magische stappenplan voor een perfecte vakantie? Bekijk welke vakantietent bij jullie past, boek hem direct online, pak jullie spulletjes, meld je aankomst aan bij de receptie, ga naar jullie geweldige uitgekozen tent en... geniet!