Jullie 'De Waard' tent staat klaar!

Er zijn allerlei leuke manieren om vakantie te vieren. De Sprookjescamping biedt jullie graag de keuze voor de ideale accommodatie. Op de Sprookjescamping staan twintig De Waard Tenten ingericht en opgericht voor jullie klaar. De ruime vier en vijf persoons tenten zijn gegroepeerd rondom het veld ‘Paddestoel’ en 'Kikkersprong'. In het midden van dit veld is een speeltoestel voor de kinderen, waar goed zicht op is. Bij aankomst kunnen jullie direct genieten van de vakantie! 

Aankomst
Vertrek
3 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Vergrote Zilvermeeuw 4 persoons

Volledig ingericht model voor 4 personen. Lekker zitten voor de tent en uitzicht op een speeltuin. 

meer info
Steenuil 5 persoons

Steenuil 5 persoons

Dit zijn de extra grote "de Waard"tenten. Met 3 ruime slaapvertrekken en de tent in een tunnelvorm ervaart u een zee van ruimte.

meer info
Velduil 4 persoons

Velduil 4 persoons

Geen tent opzetten, maar direct genieten van de vakantie. Deze 4 persoons tent staat al volledig ingericht voor u klaar. 

meer info

Waarom een 'De Waard' tent?

Het merk " de Waard" is de 'Rolls Royce' onder de tenten met ondermeer een geheel gesloten cabine (vloer/wand/dak) waardoor wind en ongedierte lekker buiten blijven. Ook staat de tent als een huis en zelfs bij harde wind slapen jullie lekker door. Er zijn maar liefst drie aparte slaapvertrekken en de tent is hoog genoeg om in te staan. Dat de gehuurde tent al klaar staat is niet de enige luxe. Ook de zeer complete inventaris maakt het vakantieleven een heel stuk prettiger. Van bierglazen en boterhamborden tot een rasp en een broodmand. Er zijn bestek, schoonmaakartikelen en een driepitsgasstel voor handen. Maar ook een keur aan onmisbare spullen, zoals een parasol, kabelhaspel en tuinset waarvan 2 verstelbare stoelen. Bekijk snel welk type vakantietent het beste bij jullie past!