Accommodaties op de Sprookjescamping

Willen jullie graag genieten op een prachtige kindercamping? Blijf dan overnachten in één van de geweldige accommodaties op de Sprookjescamping! Denk aan een toercaravan of vakantietent als jullie van het 'echte' kampeergevoel houden. Een chalet of één van de glamping accommodaties is ideaal voor de liefhebber van meer luxe of met hele jonge kinderen. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en staan helemaal voor jullie klaar bij aankomst. Bekijk snel welke accommodatie het beste bij jullie past en bereid je voor op een magische vakantie! In onze accommodaties zijn geen honden toegestaan. 

Aankomst
Vertrek

Hebben jullie geen eigen kampeermiddel?

Een toercaravan of vakantietent is ideaal als jullie geen eigen kampeermiddel hebben of als jullie liever de tent of toercaravan al klaar willen hebben staan. Op de Sprookjescamping staan gloednieuwe, volledig ingerichte, toercaravans die te huur zijn. Deze zijn voorzien van een voortent met tuinset.  De toercaravans zijn er voor vier personen: de C-Trend 505, Camper 550, Camper 500, Camper 530 en Camper 560 en voor vijf personen: Camper 530.

Gaan jullie liever in een tent? Dan zijn er de Waard tenten opgezet voor de liefhebber. Er zijn drie type de Waard tenten aanwezig, de Vergrote Zilvermeeuw (piramidetent), Steenuil (tunneltent) en de Velduil (tunneltent). De tenten zijn volledig ingericht en hebben een terras. De Vergrote Zilvermeeuw en Velduil zijn voor vier personen en de Steenuil voor vijf personen. Kies de tent of toercaravan waar jullie graag een geweldige vakantie in willen beleven en boek direct online.