Sprookjescamping wederom gekozen tot Best Camping 2016

Met trots kunnen wij u meedelen dat de Sprookjescamping in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximaal aantal van 5 sterren heeft behaald. Daarmee mag de Sprookjescamping zich in 2016 wederom net als in 2013, 2014 & 2015 tooien met de titel Best camping als één van de weinigen in Europa. 

De kindercamping van Nederland!

De Sprookjescamping is voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar. Willen jullie een magische vakantie op de kindercamping van Nederland? Lees dan verder! 

Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
Altijd animatie

De classificatie van ANWB

Het nieuwe systeem vervangt de afzonderlijke classificaties van beide organisaties. Voor de ANWB betekent het de overgang van een classificatie in cijfers naar sterren van 1 tot 5, met ook halve sterren. Door de samenwerking van de ANWB en ADAC wordt één Europese standaard ingevoerd waar ruim 10.000 campings deel van uitmaken. Zij zitten samen in één gezamenlijke database en worden gepubliceerd in de campinggidsen van ANWB en ADAC.

Ook de inspecties worden gezamenlijk uitgevoerd. Voortaan komt er maar één ADAC- of ANWB-inspecteur bij een camping langs. Best campings worden elk jaar geïnspecteerd. De campings worden beoordeeld in de categorieën sanitair, terrein, shop en horeca, zwemmen en recreatie. Er wordt gelet op zowel de kwantiteit als op de kwaliteit van alle voorzieningen.