ANWB Top camping 2020!
Dé kindercamping van Nederland!

ANWB Top camping 2020!

Capfun de Sprookjescamping is BumpieBeretrots, want dé kindercamping van Nederland is ANWB Top camping 2020. De camping waar kinderdromen werkelijkheid worden en Sprookjes echt zijn! Verblijven op de Sprookjescamping kan op één van de ruime kampeerplaatsen of in een geweldige accommodatie. Vermaak is er iedere dag tijdens het kampeerseizoen en niet zomaar wat activiteiten, maar zelfs echte theatershows! Ontmoet al je favoriete Sprookjesfiguren op deze ANWB Top kindercamping 2020 met de speciale kinderfaciliteiten. Boek snel jullie favoriete plekje! 

Aankomst
Vertrek

Hoe kom je aan het ANWB Top Camping 2020 predicaat?

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer meer dan 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is vijf sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en heel veel voorzieningen.

Verblijven op een ANWB Top Camping 2020

Naast ruime kampeerplekken heeft Capfun de Sprookjescamping ook een ruime keuze aan bijzondere accommodaties. Zo kun je in stijl verblijven op de Sprookjescamping in bijvoorbeeld een Kasteel Lodge, een klein kabouterhuisje genaamd Sprookjes Kota en in een heus Sprookjes Kasteel. Naast deze sprookjesachtige accommodaties kunnen jullie ook kiezen uit andere glamping accommodaties en chalets en huurtenten. Nieuw dit jaar: de chalets Kim, Habana en Resort. Benieuwd hoe deze accommodaties op deze ANWB Top Camping 2020 eruit zien? Voor de Sprookjesachtige accommodaties is snelheid geboden. Deze zijn erg in trek en zijn dan ook als eerste volgeboekt. Hannah de Heldhaftige en de sprookjesvrienden nodigen jullie uit om in 2021 op Capfun de Sprookjescamping te verblijven. Boek nu snel uw ideale vijfsterren accommodatie of kampeerplek. 

Magisch verblijven
Elke dag animatie
Kinderdromen komen uit

Naast de ANWB Top Camping nog meer Award nieuws

Naast ANWB Top Camping 2020 is de Sprookjescamping ook uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder in de categorie 'Baby Vakanties' in 2020. Drakengaaf toch?