ANWB Top camping 2019!
Dé kindercamping van Nederland!

ANWB Top camping 2019!

De Sprookjescamping is BumpieBeretrots, want dé kindercamping van Nederland is ANWB Top camping 2019. De camping waar kinderdromen werkelijkheid worden en Sprookjes echt zijn! Verblijven op de Sprookjescamping kan op één van de ruime kampeerplaatsen of in een geweldige accommodatie. Vermaak is er iedere dag tijdens het kampeerseizoen en niet zomaar wat activiteiten, maar zelfs echte theatershows! Ontmoet al je favoriete Sprookjesfiguren op deze ANWB Top kindercamping 2019 met de speciale kinderfaciliteiten. Boek snel jullie favoriete plekje! 

Aankomst
Vertrek

Hoe kom je aan het ANWB Top Camping 2019 predicaat?

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer meer dan 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is vijf sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en heel veel voorzieningen.

Verblijven op een ANWB Top Camping 2019

Naast ruime kampeerplekken heeft de Sprookjescamping ook een ruime keuze aan bijzondere accommodaties. Zo kun je in stijl verblijven op de Sprookjescamping in bijvoorbeeld een Kasteel Lodge, een klein kabouterhuisje genaamd Sprookjes Kota en in een heus Sprookjes Kasteel. Naast deze sprookjesachtige accommodaties kun jullie ook kiezen uit andere glamping accommodaties en chalets, huurtenten en toercaravans. Benieuwd hoe deze accommodaties op deze ANWB Top Camping 2019 eruit zien? Voor de Sprookjesachtige accommodaties is snelheid geboden. Deze zijn erg in trek en zijn dan ook als eerste volgeboekt. Hannah de Heldhaftige en de sprookjesvrienden nodigen jullie uit om in 2019 op de Sprookjescamping te verblijven. Kijk snel naar de mogelijkheden!

Magisch verblijven
Elke dag animatie
Kinderdromen komen uit

Naast de ANWB Top Camping nog meer Award nieuws

Naast ANWB Top Camping 2019 is de Sprookjescamping ook in de race voor ANWB Camping van het Jaar 2019, Zoover Silver Award 2019 en Kids Vakantieaanbieder Award 2019 in de categorie 'Glamping' en 'Baby Vakanties'. Deze Awards worden in januari uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.  Voor deze laatste Awards kunnen jullie nog stemmen!

De Sprookjesvrienden kunnen haast niet wachten op de uitreiking. Spannend en Drakengaaf!