Babycamping

Voor een perfecte babycamping bent u bij de Sprookjescamping aan het juiste adres. De sprookjescamping ligt in eigen land, wat ideaal is wanneer u uw baby meeneemt op vakantie naar een babycamping.

De Sprookjescamping is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, waardoor er prachtige wandelingen en andere buitensporten kunnen worden uitgeoefend. Wanneer uw baby ook nog oudere broers of zussen heeft, zullen zij zich uitstekend vermaken op deze babycamping. De Sprookjescamping organiseert namelijk prachtige activiteiten, speciaal voor kinderen!

Babycamping met oudere kinderen

Onze babycamping is ideaal wanneer u op vakantie wilt met uw baby. Maar ook voor oudere kinderen is de Sprookjecamping fantastisch! Voor de oudere kinderen is er een enorm zwembad, een groot én enthousiast animatieteam die elke dag weer andere thema's verzint tijdens de vakantie, prachtige speeltuinen en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze babycamping? Bekijk dan de mogelijkheden voor een prachtig verblijf op de Sprookjescamping.

Faciliteiten babycamping

De faciliteiten van de Sprookjescamping zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar dé perfecte babycamping. De babycamping heeft alles wat u nodig heeft voor een vakantie met baby. Denk hierbij aan;

  • Volledig verwarmde aankleedruimtes voor de baby
  • Er zijn stevige aankleedkussens op de babycamping
  • Verhoogde doucheruimtes voor uw baby
  • Sanitaire gebouwen altijd om de hoek