Kamperen met baby?
Kom naar de Sprookjescamping

Babycamping in Nederland

Voor een perfecte babycamping zijn jullie bij de Sprookjescamping aan het juiste adres. De Sprookjescamping ligt in eigen land, wat ideaal is wanneer jullie met de baby op vakantie gaan naar een babycamping. De Sprookjescamping is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, waardoor er prachtige wandelingen en andere buitensporten kunnen worden uitgeoefend. Wanneer jullie baby ook nog oudere broers of zussen heeft, zullen zij zich uitstekend vermaken op deze babycamping. De Sprookjescamping organiseert namelijk prachtige activiteiten, speciaal voor kinderen!

Aankomst
Vertrek

Faciliteiten op de babycamping

De faciliteiten van de Sprookjescamping zijn ideaal wanneer jullie op zoek zijn naar dé perfecte babycamping. De babycamping heeft alles wat jullie nodig hebben voor een vakantie met baby. Denk hierbij aan;

  • Volledig verwarmde aankleedruimtes voor de baby
  • Stevige aankleedkussens op de babycamping
  • Verhoogde doucheruimtes voor jullie baby
  • Sanitair gebouwen altijd om de hoek

Zoek snel jullie mooiste plekje uit om te verblijven met jullie baby!

Babycamping met oudere kinderen

Onze babycamping is ideaal wanneer jullie op vakantie willen met een baby. Maar ook voor oudere kinderen is de Sprookjecamping fantastisch! Voor de oudere kinderen is er een waterspeelparadijs, een groot én enthousiast animatieteam die elke dag weer andere thema's verzint tijdens de vakantie, prachtige speeltuinen en nog veel meer. Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar onze babycamping? Bekijk dan de mogelijkheden voor een prachtig verblijf op de Sprookjescamping.

Als jullie een baby of peuter hebben, dan is het Magische Mini Weken Arrangement een uitstekende keuze. Buiten de schoolvakanties op vakantie met uw kleintje, maar toch alle voorzieningen, animatie en ook Sprookjesfiguren die het verblijf extra magisch maken! Kijk snel bij de arrangementen en boek nu een onvergetelijke kindvriendelijke vakantie op de babycamping!