Kamperen met baby?
Kom naar de Sprookjescamping

Babycamping in Nederland

Voor een perfecte babycamping zijn jullie bij Capfun de Sprookjescamping aan het juiste adres. Capfun de Sprookjescamping ligt in eigen land, wat ideaal is wanneer jullie met de baby op vakantie gaan naar een babycamping. De camping is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving, waardoor er prachtige wandelingen en andere buitensporten kunnen worden uitgeoefend. Wanneer jullie baby ook nog oudere broers of zussen heeft, zullen zij zich uitstekend vermaken op deze babycamping. Capfun de Sprookjescamping organiseert namelijk prachtige activiteiten, speciaal voor kinderen!

 

Faciliteiten op de babycamping

De faciliteiten van Capfun de Sprookjescamping zijn ideaal wanneer jullie op zoek zijn naar dé perfecte babycamping. De babycamping heeft alles wat jullie nodig hebben voor een vakantie met baby. Denk hierbij aan;

  • Volledig verwarmde aankleedruimtes voor de baby
  • Stevige aankleedkussens op de babycamping
  • Verhoogde doucheruimtes voor jullie baby
  • Sanitair gebouw om de hoek

Zoek snel jullie mooiste plekje uit om te verblijven met jullie baby!

Babycamping met oudere kinderen

Onze babycamping is ideaal wanneer jullie op vakantie willen met een baby. Maar ook voor oudere kinderen is de Sprookjescamping fantastisch! Voor de oudere kinderen is er een waterspeelparadijs, een groot én enthousiast animatieteam die elke dag weer andere thema's verzint tijdens de vakantie, prachtige speeltuinen en nog veel meer. Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar onze babycamping? Bekijk dan de mogelijkheden voor een prachtig verblijf op Capfun de Sprookjescamping.

Als jullie een baby of peuter hebben, kunnen jullie buiten de schoolvakanties op vakantie met uw kleintje. Alle voorzieningen, animatie en ook Sprookjesfiguren die het verblijf extra magisch maken zijn aanwezig! Boek nu een onvergetelijke kindvriendelijke vakantie op de babycamping!