De beste camping van Nederland
De Sprookjescamping

Beste camping Nederland

Bent u op zoek naar de beste camping in Nederland? Dan is Capfun de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal dichtbij Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Ontdek de beste camping van Nederland, waar maar liefst tien Sprookjesfiguren en zes mascottes wonen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. De Sprookjescamping is daarom de beste camping voor kinderen. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus bent u op zoek naar de beste camping van Nederland? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping!

 

Accommodaties op de beste camping in Nederland

Op de beste camping voor kinderen bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Naast kampeerplekken staan er ook vele accommodaties voor u klaar. Elk chalet is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis of onze Sprookjeskota? Op de beste camping van Nederland is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Een luxe sanitair gebouwrestaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op de beste camping voor kinderen! Tot binnenkort!

Beleef een magische vakantie!

Als u kijkt naar spelende kinderen, komt het allemaal weer terug. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op Capfun de Sprookjescamping wordt iedereen van nul tot elf jaar in de watten gelegd. De Sprookjescamping is daarmee een veilige plek vol vermaak. Er is ook alle gelegenheid om als gezin dingen te ondernemen. En na een paar dagen of weken hier, lijkt het alsof je onze sprookjesfiguren al jaren kent. Zo gaat het bij Capfun de Sprookjescamping!