Feliciteer Bumpie persoonlijk!
Aanmelden is verplicht

Bumpie's verjaardag op 16 februari

Zoals jullie weten is Bumpie, Hannah’s lieve knuffelbeer, binnenkort jarig. Op zondag 16 februari zal hij zijn verjaardag vieren op de Sprookjescamping. Ben jij er al klaar voor?

Bumpie heeft er in ieder geval heel veel zin in! Hij houdt erg van feestjes, eten en knuffels, dus dat wordt genieten op zijn verjaardag.

Wat kunnen jullie doen voor Bumpie’s verjaardag?

Hannah en haar vrienden maken alles gereed voor de verjaardag van Bumpie. Wanneer ze Bumpie horen aankomen proberen ze snel alles te verstoppen. Bumpie mag nog niets weten, want het is nog een verassing. Bumpie wil het maar al te graag weten, maar helaas moet hij wachten. Wat zullen de Sprookjesvrienden van plan zijn en hoe kunnen jullie helpen? Wil je komen op Bumpie’s verjaardag en wil je ook helpen met de voorbereidingen? Kijk dan regelmatig op de Facebookpagina en op Sprookjescamping Instagram.

Wat kan je verwachten op Bumpie’s verjaardag?

Op 10 februari 2019 viert Bumpie zijn verjaardag. Natuurlijk wil hij dit graag met jullie samen vieren! Vanaf 13.30 uur is de inloop en rond 16.30 uur is het feestje weer voorbij. Doe mee aan de activiteiten, kijk naar de theatershows en laat je beste dansmoves zien tijdens de disco. De kosten voor deze middag zijn €5,00 p.p.(incl. 2 x kopje koffie/thee/drankje, petite four, ranja en hapje). Komen jullie Bumpie ook persoonlijk feliciteren? Dan zien we jullie graag op de Sprookjescamping! De aanmelding is gesloten!

Tati's Cadeau

Tati heeft jullie op haar Facebook pagina verteld over haar cadeau aan Bumpie voor zijn verjaardag.

Hieronder vinden jullie de beschrijving van de Bumpie die je kan maken voor tijdens het theaterstuk op Bumpie’s verjaardag.

 

Wat heb je nodig?

  • Dik A4 papier
  • Kleurpotloden
  • Schaar
  • Splitpennen
  • Wol
  • Prikspullen (laat papa of mama maar even meekijken)
  • Trekpop afbeelding van Bumpie, die kun je hier downloaden

 

Hoe maak je de Bumpie trekpop?

Laat eerst papa of mama de trekpop op dik papier uitprinten.

Je kleurt de Bumpie eerst mooi in, daarna ga je deze uitknippen. Als je dat allemaal gedaan hebt, dan prik je gaatjes op de stipjes met een prik pen of scherp potlood. Nu verbindt je armen en benen met het lijf d.m.v. splitpennen. Tot slot verbind je de splitpennen op de rug van Bumpie met elkaar, zodat het een echte trekpop wordt.

 

Vergeet hem niet mee te nemen naar Bumpie’s verjaardag, want dan krijgt jouw Bumpie trekpop ook een rolletje in het theater.

Programma

Het programma op 10 februari ziet er als volgt uit:

 

13.30 – 14.30      Inloop

14.30 – 15.00      Theater deel 1

15.00 – 15.45      Activiteit en feliciteren Bumpie

15.45 – 16.15      Theater deel 2

16.15 – 16.30      Sprookjesdisco

 

Houdt Facebook in de gaten voor actualiteiten. 

 

Na aanmelding ontvang je de officiële uitnodiging! Aanmelding voor deze middag kan via onderstaande knop!