Feliciteer Bumpie persoonlijk!
Aanmelden is verplicht

Bumpie's verjaardag op 16 februari

Hebben jullie Tati's geheim al gehoord? Bumpie komt eerder terug van vakantie! Hij mist Hannah en wil zijn verjaardag niet vieren zonder zijn beste vriendin!

Zoals jullie weten is Bumpie, Hannah’s lieve knuffelbeer, binnenkort jarig. Op zondag 16 februari zal hij zijn verjaardag vieren op de Sprookjescamping. Ben jij er al klaar voor?

Bumpie heeft er in ieder geval heel veel zin in! Hij houdt erg van feestjes, eten en knuffels, dus dat wordt genieten op zijn verjaardag.

Wat kunnen jullie doen voor Bumpie’s verjaardag?

De Sprookjesvrienden maken alles gereed voor de verjaardag van Bumpie. Hannah mag nog niets weten, want het is nog een verrassing. Bumpie wil het maar al te graag vertellen, maar helaas moet hij wachten. Wat zullen de Sprookjesvrienden van plan zijn en hoe kunnen jullie helpen? Wil je komen op Bumpie’s verjaardag en wil je ook helpen met de voorbereidingen? Kijk dan regelmatig op de Facebookpagina en op Sprookjescamping Instagram.

Wat kan je verwachten op Bumpie’s verjaardag?

Op 16 februari 2020 viert Bumpie zijn verjaardag. Natuurlijk wil hij dit graag met jullie samen vieren! Vanaf 13.30 uur is de inloop en rond 16.30 uur is het feestje weer voorbij. Doe mee aan de activiteiten, kijk naar de theatershows en laat je beste dansmoves zien tijdens de disco. De kosten voor deze middag zijn €5,00 p.p. Komen jullie Bumpie ook persoonlijk feliciteren? Dan zien we jullie graag op de Sprookjescamping!

Knutsel voor Bumpie

 

Heb jij al een idee voor een knutsel voor Bumpie's verjaardag? Maak een vlaggetje en neem hem mee! Dat zal echt een verrassing voor Bumpie zijn!

Hieronder vinden jullie de beschrijving.

 

 

Programma

Het programma op 16 februari ziet er als volgt uit:

 

13.30 – 14.30      Inloop

14.30 – 15.00      Theater deel 1

15.00 – 15.45      Activiteit en feliciteren Bumpie

15.45 – 16.15      Theater deel 2

16.15 – 16.30      Sprookjesdisco

 

Houdt Facebook in de gaten voor actualiteiten. 

 

Aanmelding voor deze middag kan via onderstaande knop!

Aanmelden voor Bumpie's verjaardag

Familienaam*
Aantal kinderen (0-11 jaar)*
Aantal volwassenen*
Vul hier niets in a.u.b.