5 Sterren kindercamping
Kom naar de Sprookjescamping

Bungalow aanbiedingen

De beste bungalow aanbiedingen krijgt u op Capfun de Sprookjescamping. De bungalow aanbiedingen zijn zeer scherp en u krijgt vele extra's voor uw geld. Niet alleen jonge gezinnen maar ook opa's en oma's met kleinkinderen kunnen genieten van de beste bungalow aanbiedingen in de vorm van een Opa & Oma arrangement. Met een compleet animatieprogramma en vele luxe voorzieningen op deze 5sterren kindercamping bent een verzekerd van een heerlijk vakantie, zeker ook omdat u profiteert van een geweldige bungalow aanbieding. 

De luxe Sprookjeskota, het nieuwe Sprookjes Kasteel zijn sfeervol ingerichte bungalows voorzien van veel luxe.

 

Bungalowaanbiedingen en kinderfaciliteiten op de camping

Capfun de Sprookjescamping is een zeer kindvriendelijke camping. Zo zijn alle faciliteiten op kinderhoogte gebouwd. Een voorbeeld hiervan is het sanitairgebouw; alle wastafels en douches zijn voor kinderen te bedienen. Voor het wassen van uw peuter is het zelfs mogelijk om op hem of haar op een verhoogd plateau te zetten en hem/haar zo te wassen. Gemak dient de mens! In de Kasteelkeuken is het buffet speciaal op kinderhoogte zodat ze zelf hun bordje kunnen opscheppen. Goed voor de zelfstandigheid van de kinderen en relaxed voor de ouders.  

Op Capfun de Sprookjescamping is het thema 'Sprookjes' ook doorgevoerd in de bungalow aanbiedingen. Jullie kunnen bijvoorbeeld een Elfjesvakantie en een Heldhaftige weken arrangement boeken. Maar dat is nog niet alles: Kinderen willen spelen! Dat kan op verschillende plekken op de camping. Er zijn twee waterspeelparadijzen, een geweldige binnenspeeltuin en op elk veldje op de camping is wel een speeltuintje. Willen de kinderen in een wat grotere speeltuin spelen dan is er bij de ingang ook een ruimere speeltuin. De Sprokkelplaats waar alle binnenactiviteiten en het theater plaatsvindt, vinden jullie ook bij de ingang. 

 

 

 

Luxe bungalows
Sprookjesachtig verblijf
Elke dag theater

Profiteer naast bungalow aanbiedingen ook van kampeer aanbiedingen

Naast diverse bungalow aanbiedingen, biedt Capfun de Sprookjescamping jullie een aantal mooie Kampeerarrangementen

Hardenberg en omstreken met bungalow aanbiedingen

In de omgeving van Capfun de Sprookjescamping zijn diverse attractieparken en kinderactiviteiten te beleven. Denk eens aan een dagje Plopsa Indoor Coevorden of Wildlands Adventure Zoo. Maar ook een middagje Hardenberg of Coevorden behoort tot de mogelijkheden.

De Sprookjescamping ligt in de mooie Vechtstreek. Genieten van het mooie Vechtdal kunnen jullie op een steenworp afstand van de camping met de kano of te paard. De mogelijkheden zijn eindeloos. Capfun de Sprookjescamping organiseert in het hoogseizoen ook wel eens een kanotochtje voor de kinderen. Willen jullie zelf een kano huren, informeer dan eens bij Total Outdoor.

 

Profiteer nu van de mooie bungalow aanbiedingen op de Sprookjescamping en verblijf op de leukste kindercamping van Nederland!