Bungalow huren

Wilt u een bungalow huren in Nederland? De Sprookjescamping is een 5 sterren camping die speciaal is ingericht voor kinderen tot 11 jaar. Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Er wonnen tien sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. De Sprookjescamping is daarmee de grootste kindercamping van Nederland. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u een bungalow huren in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Gaat u een bungalow huren, dan kunt u er van op aan dat er vele luxe faciliteiten aanwezig zijn. Zo zijn er meerdere luxe sanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien Sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet. Dus wilt u een bungalow huren? Ga dan naar de Sprookjescamping, een plek waar kinderdromen uitkomen!

Een bungalow huren in Nederland?

Op de Sprookjescamping staan meerdere soorten accommodaties. Er zijn vier- of zes-persoons chalets. Als u een bungalow wilt huren, bekijk dan ook eens de Glamp Home. Dat is een combinatie van een tent en een bungalow, en is daarmee een nieuw vorm van luxe kamperen. Ook is er een Mobile Home, een bungalow die iets kleiner is dan de chalets. Als u een bungalow gaat huren vindt u bovendien een volledige inventaris. In iedere bungalow is bestek, servies, een waterkoker en een koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen aanwezig. kortom, alles wat u verwacht van een bungalow huren. En heeft u geen zin om te koken? Dan kunt u ook gewoon uit eten bij onze pizzeria, pannenkoekencarrousel of de snackbar!