Bungalow huren in de vakantie?
Kom naar de Sprookjescamping

Bungalow huren in de vakantie?

De Sprookjescamping is een 5 sterren camping die speciaal is ingericht voor kinderen t/m 10 jaar en ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping worden kinderwensen heel serieus genomen. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Er wonen tien Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping die jullie overal kunnen tegenkomen. Dus willen jullie een bungalow huren in de vakantie, kom dan naar de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek
7 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Happy Summer chalet 4 persoons

Happy Summer chalet 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Happy Summer chalet 6 persoons

Happy Summer chalet 6 persoons

De prachtige nieuwe chalets geven een zomers gevoel door de zonnige kleuren. Privacy en gezelligheid op de ruime plekken. 

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin en een volleybalnet? Boek dan dit huisje.

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info

Bungalow huren op de Sprookjescamping

Gaan jullie een bungalow huren, dan kunnen jullie er van op aan dat er vele luxe faciliteiten aanwezig zijn. Zo zijn er meerdere luxe sanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn tien Sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl de ouders lekker genieten. Dus willen jullie een bungalow huren? Ga dan naar de Sprookjescamping, een plek waar kinderdromen uitkomen!

Sprookjesthema
5 sterren camping
Kinderfaciliteiten

Bungalow huren op de leukste kindercamping

Op de Sprookjescamping staan meerdere soorten accommodaties. Er zijn vier- of zes-persoons chalets. Als jullie een bungalow willen huren, bekijk dan ook eens de Glamp Home. Dat is een combinatie van een tent en een bungalow, en is daarmee een nieuw vorm van luxe kamperen. Ook is er een Mobile Home, een bungalow die iets kleiner is dan de chalets. Als jullie een bungalow gaan huren vinden jullie bovendien een volledige inventaris. In iedere bungalow is bestek, servies, een waterkoker en een koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen aanwezig. kortom, alles wat jullie verwachten van een bungalow huren. En hebben jullie geen zin om te koken? Dan kunnen jullie ook gewoon uit eten bij onze Eeterij of Restaurant!