Bungalow huren in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Bungalow huren Nederland

Wilt u een bungalow huren in Nederland? Dan is kindercamping Capfun de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? U kunt uw bungalow in Nederland huren op een plek waar maar liefst tien Sprookjesfiguren wonen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wilt u een bungalow huren in Nederland, kom dan naar Capfun de Sprookjescamping!

 

Bungalow huren op de leukste kindercamping

Op de Sprookjescamping staan meerdere soorten accommodaties. Er zijn vier- of zes-persoons chalets. Als jullie een bungalow willen huren, bekijk dan ook eens de Glamphome. Dat is een combinatie van een tent en een bungalow, en is daarmee een nieuw vorm van luxe kamperen. Ook is er een Mobile home TV 4 pers, een bungalow die iets kleiner is dan de chalets. Als u een bungalow gaat huren vindt u bovendien een volledige inventaris. In iedere bungalow is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. kortom, alles wat u verwacht van een bungalow huren in Nederland. En heeft u geen zin om te koken? Dan kunnen jullie ook gewoon uit eten bij onze Eeterij of Restaurant!

Elke dag animatie
Unieke Sprookjesbeleving
5 sterren camping

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Bij het huren van een bungalow op Capfun de Sprookjescamping in Nederland kunt u ook gebruik maken van de vele vele luxefaciliteiten op de camping. Zo is er een luxe sanitaire gebouwrestaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen en voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet van uw gehuurde bungalow in Nederland. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!