Bungalow huren Nederland

Wilt u een bungalow huren in Nederland? Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? U kunt uw bungalow in Nederland huren op een plek waar maar liefst tien Sprookjesfiguren wonen. Zij organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u nog een bungalow huren in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Bij het huren van een bungalow op de Sprookjescamping in Nederland kunt u ook gebruik maken van de vele vele luxefaciliteiten op de camping. Zo zijn er meerdere sanitaire gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijkwaterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen en voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt, terwijl u lekker geniet van uw gehuurde bungalow in Nederland. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!

Een bungalow huren in Nederland?

Op de Sprookjescamping staan meerdere soortenaccommodaties. Er zijn vier- of zes-persoons chalets. Als u een bungalow in Nederland wilt huren, bekijk dan ook eens deGlamphome. Dat is een combinatie van een tent en een bungalow, en is daarmee een nieuw vorm van luxe kamperen. Ook is er een Mobile home, een bungalow die iets kleiner is dan de chalets. Als u een bungalow gaat huren vindt u bovendien een volledige inventaris. In iedere bungalow is een volledige inventaris aanwezig, zoals bestek, servies, waterkoker en koffiezetapparaat, koelkast, kookhoek, televisie en een tuinset met kussen. kortom, alles wat u verwacht van een bungalow huren in Nederland. En heeft u geen zin om te koken? Dan kunt u ook gewoon uit eten bij onze pizzeria,pannenkoekencarrousel of de snackbar!