Bungalowpark

De Sprookjescamping biedt vijf soorten accommodaties, waaronder bungalows. Wilt u een huisje huren op het leukste vakantiepark voor gezinnen? Kom dan naar De Sprookjescamping. Een plek waar klein en groot geniet van tientallen voorzieningen. De accommodaties waar u uit kunt kiezen zijn: de Sprookjeskota (een huisje in Finse stijl), een ingerichte toercaravan, ruime De Waard tent, vakantiehuis of een trekkershut. De inventaris verschilt per type accommodatie, maar is altijd van alle gemakken voorzien.

Bungalowpark Nederland met kinderen

Op deze kindercamping zijn uw buren even dichtbij als ver weg. De bungalowachtige accommodaties staan handig opgesteld om uw privacy te garanderen. De natuur waar Nederland bekend om staat doet de rest. De natuurlijke begroeiing zorgt voor een afscheiding en zorgt voor de schaduw. De luxe sanitairgebouwen maken uw vakantie helemaal af. U geniet onbeperkt van warm water voor zowel douchen als de afwas. Er is een zonnebank, infrarood sauna, sunshower, jacuzzi en bubbelbad. Ontspan, droom weg en als u vanavond niet wilt koken dan zijn er genoeg voorzieningen op de camping. Familiecamping de Sprookjescamping is bovendien niet zomaar een camping met bungalowpark in Nederland. Lees alles over ons unieke thema. Een plek waar kinderdromen uitkomen!

Kindervakantie in het prachtige Nederland

Een paar koffers met kleding en u bent klaar om te gaan. Als u naar ons bungalowpark komt hoeft u weinig in te pakken. Servies, bestek, meubilair en typische vakantiebenodigdheden horen allemaal bij uw verblijf. Bovendien is de reis naar dit bungalowpark in Nederland nooit ver; vanuit elke hoek van Nederland bent u hier binnen een dag. Dat is fijn voor de kinderen,die het op de achterbank naar een ver land vaak maar moeilijk volhouden. Bij aankomst is uw accommodatie helemaal klaar. U hoeft alleen de tuinstoelen maar te pakken en het relaxen kan beginnen.