Bungalowpark met kinderen?
Kom naar de Sprookjescamping

Bungalowpark met kinderen

Capfun de Sprookjescamping is het ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen tot elf jaar. U kiest hier uit diverse soorten accommodaties, helemaal naar wens. Wilt u een huisje, een glamping accommodatie of komt u kamperen? Alles staat voor u klaar, inclusief een complete inventaris. Voor een vakantie in een bungalowachtig verblijf hoeft u niet veel in te pakken. Servies, bestek, meubilair, beddengoed; het staat en ligt hier allemaal op u te wachten. Kent u de Vechtstreek al? Dit is bij uitstek een prachtig vakantiegebied, vol toeristische trekpleisters.

 

Theater en animatie op het bungalowpark voor kinderen

Op vakantie heeft u tijd om uitgebreid te genieten als gezin en samen dingen te ondernemen. Op Capfun de Sprookjescamping en in de omgeving is genoeg te doen. U heeft hier alle privacy en er is een uniek, dagelijks recreatieprogramma voor kinderen en ook voor volwassenen. Doe geheel vrijblijvend mee aan knutseluurtjes, avonturen en sport! Na een dag wandelen, zwemmen, vissen of lekker niksen, staat uw bungalow op u te wachten.

Ingerichte accommodatie
Waterspeelparadijzen
Animatieprogramma

Luxe vakantie vol buitenpret op het bungalowpark voor kinderen

De hele dag buiten rondrennen met nieuwe vriendjes. Dat is de ideale vakantie voor kinderen. Gaat u met uw kinderen graag naar een bungalowpark? Op Capfun de Sprookjescamping combineert u de luxe van een bungalow met het heerlijke, vrije campinggevoel. Van ’s ochtends tot ’s avonds buiten zitten, eten en leven. Slapen in een comfortabel, ruim bed. Onbeperkt warm douchen in onze uitgebreide voorzieningen, inclusief bubbelbad. Uit eten in Restaurant de Kasteelkeuken op de camping of zelf koken in uw verblijf. Met zoveel keuze is het pas echt vakantie.

Bungalowpark Capfun de Sprookjescamping

Op onze kindercamping zijn uw buren even dichtbij als ver weg. De accommodaties staan handig opgesteld om uw privacy te garanderen. De natuur waar Nederland bekend om staat, doet de rest. De natuurlijke begroeiing zorgt voor een afscheiding en zorgt voor de schaduw. Het luxe sanitairgebouw maakt uw vakantie helemaal af. U geniet onbeperkt van warm water voor zowel douchen als de afwas. Ontspan, droom weg en als u vanavond niet wilt koken dan zijn er genoeg voorzieningen op de camping. Familiecamping Capfun de Sprookjescamping is bovendien niet zomaar een camping met bungalowpark in Nederland. Het is een plek waar kinderdromen uitkomen!