Camping

De Sprookjescamping ligt in het Vechtdal, het groene noordoosten van Hardenberg. Een echt vakantiegebied vol toeristische trekpleisters. Die mix van rust en van-alles-te-doen, is een echte aanrader. U vindt hier dan ook verschillende campings, in de buurt van De Sprookjescamping. Toch durven wij onszelf de leukste te noemen. Zonder twijfel de allerleukste kindercamping waar uw kinderen ooit zijn geweest. Het dagelijkse, gevarieerde en spannende activiteitenprogramma is onze grote kracht. Weet u nog, zo’n uitgelaten watergevecht of spannende speurtocht? Op deze camping in Nederland beleven uw kinderen het allemaal en nog veel meer. Dat is kamperen met kinderen op een kindercamping!

Rheeze en omgeving op camping Hardenberg

Komt u kamperen met uw eigen tent of caravan, of huurt u één van onze accommodaties? U vindt alle mogelijkheden op deze site. De camping biedt u alle voorzieningen voor het dagelijks leven, inclusief boodschappen. Maar ook de omgeving heeft zoals gezegd genoeg rijkdommen. Rondom Rheeze en Hardenberg in Nederland vindt u bijvoorbeeld een wijngaard, ijshoeve en rondvaarten. Kijk voor meer informatie op onze site. En check direct de beschikbaarheid van uw kampeerplek of accommodatie!

Tien Sprookjesfiguren met een kinderhart

Waarom naar een camping in Hardenberg? Vooral omdat deze Vechtstreek sprookjesachtig mooi is. De beste setting voor een kampeergebied in magische sferen, om te kamperen met kinderen. Onze Sprookjesfiguren wonen op de camping en verzorgen de dagelijkse activiteiten. De een kan knutselen als een kampioen en de ander is een echte verhalenverteller. Hannah de Heldhaftige is de spil van ons verhaal. Zij en haar vriendjes weten precies waar een kinderhart sneller van gaat kloppen. En terwijl uw kinderen zich vermaken is er voor u natuurlijk ook genoeg te doen. Of te laten; lekker relaxed met een boekje en de voeten omhoog op uw camping in Hardenberg. De kindercamping van Hardenberg!