Kamperen in Drenthe met kinderen
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Drenthe

Wil je graag met de kinderen op vakantie? En ben je op zoek naar een leuke, kindvriendelijke camping? Stop dan met zoeken, want hierbij heb je de leukste camping van het Noordoosten gevonden: Capfun de Sprookjescamping. De Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, op de grens van Overijssel en Drenthe, vlakbij Hardenberg.

Capfun de Sprookjescamping is een 5-sterren camping. Het biedt zowel comfort en luxe, als oneindig vermaak en avontuur voor de kinderen. Alles op onze camping is ingericht op kinderen tot en met tien jaar. Zoals de naam al zegt: alles draait hier om magie, plezier, sprookjes en sprookjesfiguren! Hannah de Heldhaftige beleeft sprookjesachtige avonturen met o.a. Bumpie de Beer, Tati de Toffe Toverfee, Droesem de Draak, Maartje Mensbloem en Lodewijk de Kikkerprins. 

Niet alleen op de camping, maar ook in de prachtige omgeving is van alles te doen. Dus ook voor ouders en grootouders is het dé perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Even lekker weg met de familie, op een plek waar de kinderen hun ogen uitkijken en dagenlang vermaakt worden. Waan jezelf in een sprookje op Capfun de Sprookjescamping.  

 

Animatie en avontuur voor alle kinderen

Kamperen en vakantie vieren met kinderen op Capfun de Sprookjescamping staat voor animatie en avontuur. Al onze faciliteiten zijn op de kinderen gericht. Ontelbare speeltuintjes, zwembaden met glijbanen en heus theater en accommodaties voor elk budget. Van fijne campingplek tot de mooiste nieuwe chalets en diverse soorten glamping accommodaties

Tijdens het hele seizoen, dus ook buiten de schoolvakanties, is er elke dag animatie op de camping en elke avond een nieuw avontuur in het Sprokkeltheater. De sprookjesfiguren brengen regelmatig een bezoekje aan de verschillende speeltuintjes en het animatieteam zet zich iedere dag in om het jouw kind naar de zin te maken. Van knutselen en spelletjes spelen tot op ontdekking in het bos, dansen en zingen. En we weten het allemaal: als de kinderen het naar hun zin hebben…

 

Verblijf op Capfun de Sprookjescamping

Verblijf op de camping en in de nieuwe chalets

De verschillende kindvriendelijke en sprookjesachtige accommodaties zijn al een beleving op zich. Hoe jullie tijdens de vakantie ook het liefste verblijven, er is altijd een mogelijkheid die bij jullie past. Kies voor één van onze volledig ingerichte chalets, glamping accommodaties of de ruime kampeerplekken. Er is een accommodatie voor elke voorkeur. Capfun de Sprookjescamping beschikt over de mooiste faciliteiten: een luxe en schoon sanitair gebouw, een restaurant en avontuurlijke waterspeelparadijzen en mooie binnenspeeltuin. Dat is pas echt vakantie vieren met de kinderen! En we vinden het niet alleen zelf de beste. Ook dit jaar zijn we weer uitgeroepen tot ANWB Topcamping.

 

Beleef het zelf en boek vandaag nog jouw verblijf op Capfun de Sprookjescamping.

3T4A8535