Kom naar de Sprookjescamping
Met zwembaden

Camping Drenthe met zwembad

Bent u op zoek naar een leuke camping in Drenthe met zwembad? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, op de grens van Overijssel en Drenthe, vlakbij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping in Drenthe is ingericht op kinderen tot 11 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping in Drenthe met zwembad? Dan moet u hier zijn!

Aankomst
Vertrek

Animatie en Avontuur op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Drenthe. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping in Drenthe verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom onze camping met zwembad in Drenthe. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping met zwembad in Drenthe!

3T4A5772kopie

Accommodaties op onze camping met zwembad in Drenthe

Op de mooiste camping met zwembad in de buurt van Drenthe bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Op onze camping in Drenthe is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op deze mooie camping met zwembad in de buurt van Drenthe!

Binnenzwembad
Buitenzwembad
Animatieprogramma

De Sprookjes camping in Nederland mét zwembad

De sprookjescamping heeft een zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! En er is een diep zwembad met een grote glijbaan. Kijk gerust eens naar onze waterspeelparadijzen. Behalve een zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en het strandmeer de Oldemeijer.

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer online!