Camping Hardenberg

Bent u op zoek naar een leuke camping bij Hardenberg? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal op tien minuten rijden van Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping bij Hardenberg is ingericht op kinderen tot 10 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping bij Hardenberg? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping bij Hardenberg. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het Sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom onze camping bij Hardenberg. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan hetanimatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping in de buurt van Hardenberg!

Accommodaties op onze camping bij Hardenberg

Op de mooiste camping in de omgeving van Hardenberg bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, eenTrekkershut of onze Sprookjeskota? Op onze camping bij Hardenberg is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restauranten natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op deze mooie camping in de buurt van Hardenberg!