Dé kindercamping van Nederland!
In Rheeze, vlakbij Hardenberg

Camping Hardenberg

Zijn jullie op zoek naar een leuke camping bij Hardenberg? Dan is Capfun de Sprookjescamping precies wat jullie zoeken! Capfun de Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal op tien minuten rijden van Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en biedt zowel comfort en luxe, als vermaak en avontuur voor jullie. Alles op de camping bij Hardenberg is ingericht op kinderen tot en met 10 jaar! Niet voor niets al jaren op rij uitgeroepen tot ANWB Topcamping. Dus zijn jullie nog op zoek naar een camping bij Hardenberg? Dan is dit de perfecte plek! 

 

Animatie en avontuur op de camping bij Hardenberg

Capfun de Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping bij Hardenberg. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het Sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt terwijl hun (groot)ouders lekker kunnen genieten van de omgeving rondom de camping bij Hardenberg. Zijn jullie benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping in de buurt van Hardenberg!

Verblijf op Capfun de Sprookjescamping

Accommodaties op onze camping bij Hardenberg

Op de mooiste camping in de omgeving van Hardenberg zijn jullie uiteraard ook van harte welkom met een eigen caravan of tent. Maar er staan ook verschillende accommodaties voor jullie klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. Jullie hoeven dus alleen maar een keuze te maken! Willen jullie de vakantie doorbrengen in een chalet of de Sprookjeskota? Op Capfun de Sprookjescamping bij Hardenberg is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden wij de mooiste faciliteiten aan. Een luxe sanitair gebouw, een restaurant en natuurlijk de avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doen jullie op deze mooie camping in de buurt van Hardenberg!

3T4A8535
032_Camping_Sprookjescamping_2023
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder