Camping nabij Hellendoorn
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Hellendoorn

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Hellendoorn? Dan is Capfun de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal naast Hardenberg en vlakbij Hellendoorn. Capfun de Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en biedt zowel comfort en luxe als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping nabij Hellendoorn is ingericht op kinderen tot tien jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping in de buurt van Hellendoorn? Dan moet u hier zijn!

 

Animatie en Avontuur op de camping bij Hellendoorn

Capfun de Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in de omgeving van Hellendoorn. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom de camping en Hellendoorn. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping nabij Hellendoorn!

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

Accommodaties op de camping bij Hellendoorn

Op de mooiste camping in de omgeving van Hellendoorn bent u uiteraard ook van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook vele accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, chalet of onze Sprookjeskota? Op onze camping nabij Hellendoorn is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Een luxe sanitair gebouw, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op deze mooie camping in de buurt van Hellendoorn!

Theater & Animatie
Waterspeelparadijzen
Indoor speeltuin