Camping met Hemelvaart?
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Hemelvaart

Kamperen in 2020 kun je het beste met Hemelvaart? Geniet van een heerlijk lang weekend op de Sprookjescamping! Hemelvaart is de perfecte gelegenheid er even tussenuit te gaan en dat kan prima in ons eigen land! De korte reistijd is fijn, zeker met kinderen. Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard allemaal geheel in het teken van Hemelvaart. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Kom een (lang) weekend kamperen en profiteer van onze speciale arrangementen. Of kom genieten in een van onze ingerichte accommodaties!

Aankomst
Vertrek

Kamperen op de Sprookjescamping Hemelvaart

Op de Sprookjescamping bent u echt op vakantie. Kom kamperen op ons groene terrein vol elfjes, draken en kikkers. U verblijft op één van onze ruime plekken, met een speeltuintje voor uw deur…eh…voor uw tentflap. Zo zijn uw kinderen spelend onder de pannen, zonder dat u ze uit het oog verliest. Uw stukje camping is minimaal 100 m2 (10 bij 10 meter). Genoeg ruimte voor uw tent, caravan, zithoek en auto. Mooie privéplekken dus, middenin het sfeervolle buitenleven. Heerlijk genieten op de kindercamping van Nederland.

Kampeer arrangementen

Luxe accommodatie huren met Hemelvaart

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Hemelvaart nog geslaagder. Kies uit 8 soorten accommodaties van De Sprookjescamping: luxe stacaravaningerichte toercaravans, een SprookjeskotaSunLodgeGlamphomeWoodcottage, ingerichte vakantietenten of een trekkershut. En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van uw Hemelvaart een waar kampeerfeest!

Luxe arrangementen

Stacaravan huren met Hemelvaart

De Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland. Genieten kan tijdens Hemelvaart perfect in één van de tientallen toercaravans en stacaravans die beiden het comfort en het gemak bieden van thuis. De stacaravans zijn volledig ingericht, en niet alleen met de basisartikelen, maar ook met een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek en een televisie met tuinset met kussen. Bovendien staan alle stacaravans op een ruime kavel. Een stacaravan huren met Hemelvaart op de Sprookjescamping is magisch!

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Animatie & Theater

Animatieprogramma op de camping tijdens Hemelvaart

De Sprookjescamping is niet zomaar de leukste kindercamping van Nederland: ook tijdens Hemelvaart bieden we elke dag een compleet animatieprogramma! De animatie staat geheel in het teken van Hemelvaart. Vermaak, activiteiten en animatie staat bij De Sprookjescamping voorop. Elke dag dat u met uw kinderen op de camping bent, is er van alles te doen, ook tijdens Hemelvaart. Voor zowel jong als oud! Activiteiten zijn vrij toegankelijk en er is veel variatie.

Het themaweekend tijdens Hemelvaart 2020 heet 'Dromen met open ogen'. Dat mag je dus niet missen!

 

Een camping Hemelvaart met elke dag animatie is best wel uniek. Een paradijs voor kinderen! Is er even geen animatie? Dan vermaken de kinderen zich wel in het zwembad, het strandmeer de Oldemeijer of in de Sprokkelplaats. Het restaurant en de Eeterij is bovendien elke avond geopend. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen op de camping tijdens Hemelvaart!