Camping met Hemelvaart?
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Hemelvaart

Camping met Hemelvaart? Geniet van een heerlijk lang weekend op de Sprookjescamping! Hemelvaart is de perfecte gelegenheid er even tussenuit te gaan en dat kan prima in ons eigen land! De korte reistijd is fijn, zeker met kinderen. De omgeving heeft veel te bieden. Kom een (lang) weekend kamperen en profiteer van onze speciale arrangementen. Of kom genieten in een van onze ingerichte accommodaties!

Aankomst
Vertrek

Kamperen op de Sprookjescamping Hemelvaart

Op de Sprookjescamping bent u echt op vakantie. Kom kamperen op ons groene terrein vol elfjes, draken en kikkers. U verblijft op één van onze ruime plekken, met een speeltuintje voor uw deur…eh…voor uw tentflap. Zo zijn uw kinderen spelend onder de pannen, zonder dat u ze uit het oog verliest. Uw stukje camping is minimaal 100 m2 (10 bij 10 meter). Genoeg ruimte voor uw tent, caravan, zithoek en auto. Mooie privéplekken dus, middenin het sfeervolle buitenleven. Heerlijk genieten op de kindercamping van Nederland.

Kamperen met Hemelvaart

Animatieprogramma op de camping tijdens Hemelvaart

De Sprookjescamping is niet zomaar de leukste kindercamping van Nederland: ook tijdens Hemelvaart bieden we elke dag een compleet animatieprogramma! De animatie staat geheel in het teken van Hemelvaart. Vermaak, activiteiten en animatie staat bij De Sprookjescamping voorop. Elke dag dat u met uw kinderen op de camping bent, is er van alles te doen, ook tijdens Hemelvaart. Voor zowel jong als oud! Activiteiten zijn vrij toegankelijk en er is veel variatie. Een camping Hemelvaart met elke dag animatie is best wel uniek. Een paradijs voor kinderen!

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Animatie & Theater