Camping met Hemelvaart?
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Hemelvaart

Er even tussenuit met Hemelvaart? Geniet van een heerlijk lang weekend op Capfun de Sprookjescamping! Hemelvaart is de perfecte gelegenheid er even tussenuit te gaan en dat kan prima in ons eigen land! De korte reistijd is fijn, zeker met kinderen. Op Capfun de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma! Niet voor niets is Capfun de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Kom een lang weekend vakantie vieren in een accommodatie of kom kamperen!

 

Kamperen op de Sprookjescamping Hemelvaart

Op Capfun de Sprookjescamping bent u echt op vakantie. Kom kamperen op ons groene terrein vol elfjes, draken en kikkers. U verblijft op één van onze ruime plekken of in onze mooie luxe accommodaties. De kinderen kunnen heerlijk spelen in één van de vele speeltuinen. 

Een comfortabele accommodatie huren met Hemelvaart

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken op vakantie met Hemelvaart nog geslaagder. Kies uit diverse soorten accommodaties van Capfun de Sprookjescamping: luxe stacaravan, de Sprookjeskota TOP TV 4 pers, de Glamping lodge Top TV 6 pers (Sun Lodge) , of de Glamping lodge TV 5 pers (Wood cottage). En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van uw Hemelvaart een waar kampeerfeest!

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Animatie & Theater

Animatieprogramma op de camping tijdens Hemelvaart

Capfun de Sprookjescamping is niet zomaar de leukste kindercamping van Nederland: ook tijdens Hemelvaart bieden we elke dag een compleet animatieprogramma! Vermaak, activiteiten en animatie staat bij de Sprookjescamping voorop. Elke dag dat u met uw kinderen op de camping bent, is er van alles te doen, ook tijdens Hemelvaart. Voor zowel jong als oud! Activiteiten zijn vrij toegankelijk en er is veel variatie.

 

Een camping Hemelvaart met elke dag animatie is best wel uniek. Een paradijs voor kinderen! Is er even geen animatie? Dan vermaken de kinderen zich wel in het zwembad, het strandmeer de Oldemeijer of in de Sprokkelplaats. Het restaurant en de Eeterij zijn bovendien elke avond geopend. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen op de camping tijdens Hemelvaart!