Kamperen in de herfstvakantie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Herfstvakantie

Kom kamperen in de herfstvakantie op de Sprookjescamping. De koperkleurige bladeren vallen van de boom af, terwijl het herfstzonnetje uw middagen nog lekker warm kan maken. Bij mooi weer kunnen jullie heerlijke wandeltochten maken in het prachtige Vechtdal, terwijl je bij een regenbui de tent op kan zoeken voor een gezelschapspelletje. Of eet een hapje in ons restaurant, ga nog lekker zwemmen in het verwarmde zwembad, spelen in de speeltuinen of kom gezellig samen op de Sprokkelplaats!

Aankomst
Vertrek

Camping in de Herfstvakantie

Animatie tijdens de herfstvakantie

Voor de komende herfstvakantie staan er weer gezellige en leuke activiteiten op de planning. De sprookjesfiguren zijn er allemaal weer en we zullen er een echt herfstfestijn van maken. Het thema dit jaar is Halloween. Natuurlijk houden we er rekening mee dat er kleintjes bij zijn, dus wordt het meer een Ha-lol-ween feest. Wat gaan we doen? 

We gaan veel leuke herfstactiviteiten doen, zoals een leuke herfstwandeling, herfst knutsels maken, speciale bingo, lampionnen optocht, een spooktocht en de nieuwe Ha-lol-ween parade. Kom je ook? Dan vragen we je om een halloween outfit mee te nemen. Of trek je hem al aan als je van huis vertrekt? 

Genieten op de camping in de Herfstvakantie

Rondom de camping is het heerlijk wandelen in de Herfstvakantie! Bij de receptie liggen genoeg wandel- en fietstochten om u dagenlang te kunnen vermaken. Of u kunt natuurlijk gaan quadrijden, mountainbiken, klimmen, kanovaren of paintballen. En na een dag vol activiteiten is het heerlijk om nog even uit te blazen in onze luxe voorzieningen, zoals de sauna, de sunshowers of de zonnebank. Bovendien hebben de douches op de camping ook in de herfstvakantie altijd warm water, ook voor de baby's! En bij slecht weer kunt u altijd nog een dagje naar Rheeze of naar Hardenberg.

Overdekt zwembad
Indoor Speeltuin
Theater & Animatie