Kamperen in de herfstvakantie
Kom naar de Sprookjescamping

Camping herfstvakantie

Kom verblijven in de herfstvakantie op Capfun de Sprookjescamping! De koperkleurige bladeren vallen van de boom af, terwijl het herfstzonnetje uw middagen nog lekker warm kan maken. Bij mooi weer kunnen jullie heerlijke wandeltochten maken in het prachtige Vechtdal, terwijl je bij een regenbui de accommodatie op kan zoeken voor een gezelschapspelletje. Of eet een hapje in ons restaurant, ga nog lekker zwemmen in het verwarmde zwembad, spelen in de speeltuinen of kom gezellig samen naar de Sprokkelplaats!

 

Accommodaties tijdens de herfstvakantie

U kunt op Capfun de Sprookjescamping tijdens de herfstvakantie kiezen uit heel veel accommodaties die u allemaal een warme nacht kunnen bezorgen: er zijn wel over de twintig soorten accommodaties om uit te kiezen. Uiteraard kunt u ook tijdens de herfstvakantie gebruik maken van alle voorzieningen op de camping!

Verblijf in een nieuw chalet

Camping in de herfstvakantie

Animatie tijdens de herfstvakantie

Voor de herfstvakantie staan er altijd gezellige en leuke activiteiten op de planning. De sprookjesfiguren zijn er allemaal weer en we zullen er een echt herfstfestijn van maken. Wat gaan we doen? 

We gaan veel leuke herfstactiviteiten doen, zoals een leuke herfstwandeling, herfstknutsels maken, een prachtige verlichte optocht. Kom je ook? 

Genieten op de camping in de herfstvakantie

Rondom de camping is het heerlijk wandelen in de Herfstvakantie! Bij de receptie liggen genoeg wandel- en fietstochten om u dagenlang te kunnen vermaken. En na een dag vol activiteiten is het heerlijk om nog even uit te blazen in onze luxe voorzieningen. Bovendien hebben de douches op de camping ook in de herfstvakantie altijd warm water, ook voor de baby's! En bij slecht weer kunt u altijd nog een dagje doorbrengen in het zwembad of naar Rheeze of Hardenberg.

Overdekt zwembad
Indoor speeltuin
Theater & Animatie