Camping in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Camping in Nederland

Bent u op zoek naar een leuke kindercamping in Nederland? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Rheezerdal vlakbij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles is ingericht op kinderen tot 10 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping in Nederland? Dan moet u hier zijn!

Aankomst
Vertrek

Animatie en Avontuur op de camping in Nederland

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Nederland. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping in Nederland verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom de Sprookjes camping in Nederland. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op de Sprookjes camping in Nederland!

Verblijf op de Sprookjescamping

Accommodaties op de camping in Nederland

Op de mooiste camping in Nederland bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Op onze mooie camping in Nederland is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restaurant, fietsverhuur en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op de Sprookjescamping in Nederland!

Indoor Speeltuin
Waterspeelparadijzen
Animatie & Theater