Camping in Nederland met zwembad

Bent u op zoek naar een leuke camping in Nederland met zwembad? Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal vlakbij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping in Nederland met zwembad is ingericht op kinderen tot 11 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping in Nederland met zwembad? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Nederland met zwembad. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving in het mooiste gebied van Nederland, en rondom onze camping met zwembad. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op de Sprookjes camping in Nederland met zwembad!

De accomodaties op De Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallenaccommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Glamphome, een Trekkershut of onzeSprookjeskota? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitaire gebouwen, een restauranten natuurlijk het zwembad op de camping. Kortom, genieten doet u op deze mooie camping in Nederland met zwembad!

De Sprookjes camping in Nederland mét zwembad

De Sprookjescamping heeft een zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! En er is een diep zwembad met een grote glijbaan. Kijk gerust eens naar onze waterspeelparadijzen. Behalve een zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en het strandmeer deOldemeijer. En wisten jullie dat de Sprookjescamping de kids zwemparadijs tip 2017 award heeft gewonnen?