Camping in de meivakantie
Kom naar de Sprookjescamping!

Camping in de meivakantie!

Beleef een magische meivakantie! De meivakantie is de perfecte periode om naar de Sprookjescamping te gaan. Er is elke dag animatie en een nieuw avontuur van de Sprookjesfiguren dat te zien is in een spetterende theatershow. Natuurlijk kunnen jullie genieten van de buiten zwemspeelparadijzen die vanaf de meivakantie geopend zijn en is er altijd een leuke speeltuin in de buurt op de camping. De kindercamping van Nederland heeft vanaf dit jaar een geweldige binnenspeeltuin voor de minder warme dagen. En na een dag spelen en plezier kunnen jullie slapen in eigen kampeermiddel of één van de accommodaties van de Sprookjescamping! 

Aankomst
Vertrek

Kamperen op de camping in de meivakantie

De kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn 100m2 en zijn er in twee soorten, de comfort en comfort+ plaatsen. Het verschil is dat de comfort+ plaatsen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer hebben. De plaatsen hebben 6 of 10 ampére. De sanitairgebouwen zijn allemaal in Sprookjesstijl en hier kunnen jullie (af)wassen, douchen en gebruik maken van het toilet. In een aantal sanitairgebouwen zijn er extra luxe voorzieningen zoals een sunshower, zonnebank of sauna. En geen gedoe met douchemuntjes, want de douches op de Sprookjescamping zijn zonder muntjes te gebruiken. Tijdens de meivakantie kunnen jullie elke dag aankomen! Boek direct een kampeerplaats!

header-theater-3

Kamperen in een accommodatie tijdens de meivakantie

Willen jullie graag kamperen, maar hebben jullie geen eigen kampeermiddel? Op dé kindercamping van Nederland hebben wij daar de perfecte oplossing voor. Kom logeren in één van de accommodaties! Vinden jullie kamperen in een tent of toercaravan erg leuk, dan zijn er De Waard tenten en gloednieuwe Dethleffs toercaravans. Dit zijn tenten en toercaravans die al klaarstaan en volledig ingericht zijn. Willen jullie toch liever iets luxer, dan zijn er glamping accommodaties zoals de Wood Cottage, Glamp Home, Sun Lodge, Kasteel Lodge of chalets. Er is altijd een passende accommodatie te vinden. Bekijk direct wat er beschikbaar is voor jullie! 

 

Camping in de meivakantie