Een magische meivakantie?
Kom naar de Sprookjescamping!

Camping in de meivakantie!

Beleef een magische meivakantie, het ultieme voorproefje van de zomervakantie in 2021! Bij de Sprookjescamping kan iedereen zich vermaken. De allerkleinsten genieten van elke dag nieuwe avonturen en animatie in de verschillende leeftijdsclubs, waar ze kennis maken met de vele sprookjesfiguren op de camping. Ook wanneer de kinderen lekker zelf willen spelen is er genoeg vermaak. Zo is er in de buurt van iedere accommodatie of kampeerplek een speeltuin. Ook kunnen ze zich uren vermaken in het waterspeelparadijs. Dit is zowel buiten als overdekt, dus ook voor dagen met minder mooi weer is er genoeg te doen! Kom ook naar de Sprookjescamping in de meivakantie en geniet van een heerlijke vakantie met het hele gezin.

 

Activiteiten op de camping in de meivakantie

Heb je nog geen plannen voor de meivakantie? Het belooft een superleuke vakantie te worden met veel activiteiten zoals nieuwe avonturen in het theater, de Oer-Hollandse Koningsspellen, waarbij de Koningsdag dans niet mag ontbreken. Komen jullie ook?

De officiële meivakantie wordt afgetrapt met Koningsdag! Die dag wordt op Capfun de Sprookjescamping uitbundig gevierd met oer-hollandse Koningsspellen. Kortom een gezellige feestmiddag! Het is dan ook mogelijk om een weekend weg in de meivakantie te boeken!
Van 26 april t/m 1 mei is de eerste themaweek! Het thema is nog even een verrassing! Daarnaast organiseren we een gezellig pleinfestijn en organiseren we op 5 mei het bevrijdingsfestival sprookjesconcert.

 

Ook na 5 mei zijn er nog dagelijks leuke activiteiten en theater te beleven. 

Zo beleven jullie met het hele gezin een magische meivakantie op de kindercamping van Nederland!

Sprookjesachtige meivakantie

header-theater-3

Kamperen op de camping in de meivakantie

Op de beste kindercamping van Nederland is het ook in de meivakantie comfortabel kamperen. Zo kun je bij ons kiezen uit verschillende kampeerplaatsen, altijd eentje die past bij jullie wensen voor de meivakantie. De kampeerplaatsen op Capfun de Sprookjescamping zijn 100m2 en zijn er in twee soorten, de comfort en comfort+ plaatsen. Het verschil is dat de comfort+ plaatsen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer hebben. De plaatsen hebben 6 of 10 ampére. Zelfs het sanitair gebouw is allemaal in Sprookjesstijl en hier kunnen jullie geheel gratis, zonder muntjes (af)wassen, douchen en gebruik maken van het toilet. Het  sanitair gebouw beschikt over extra luxe voorzieningen zoals een sunshower, zonnebank of sauna. En geen gedoe met douchemuntjes, want de douches op Capfun de Sprookjescamping zijn zonder muntjes te gebruiken. Tijdens de meivakantie kunnen jullie elke dag arriveren! Boek direct een kampeerplaats!

 

Camping in de meivakantie

Kampeerarrangementen in de Meivakantie

Kamperen in een accommodatie tijdens de meivakantie

Ook voor wie geen eigen kampeermiddel heeft is kamperen in de meivakantie bij Capfun de Sprookjescamping mogelijk! Kies uit één van onze accommodaties voor jullie verblijf. Zo hebben we bijvoorbeeld keuze uit glamping accommodaties zoals de Wood Cottage, Glamp Home, Sun Lodge, Kasteel Lodge of chalets. Er is altijd een passende accommodatie te vinden. Bekijk direct wat er beschikbaar is voor jullie!Binnenspeeltuin
Altijd animatie
Kinderfaciliteiten