Kom genieten in het buitenbad,
met glijbanen en speeltoestellen

Camping met zwembad

Jullie willen graag naar een camping met binnen zwembad? Kom dan naar dé kindercamping van Nederland! De camping voor alle kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Het is heerlijk om even lekker te spelen in het water als je aan het kamperen bent en met minder goed weer kan dat ook in het binnenzwembad van Capfun de Sprookjescamping. De kindercamping is helemaal gericht op de kinderen en daarom is het water in ons binnenzwembad niet dieper dan 0.30m. Saai? Nee, helemaal niet, want jullie kunnen in, op en onder Hannah's kasteel door. Wordt een echte water prins(es) in het overdekte zwembad van Capfun de Sprookjescamping!

 

Kindercamping met overdekt zwembad

Capfun de Sprookjescamping is een camping met zowel binnen als buiten een waterspeelparadijs. In het lente- en zomerseizoen gaat het buitenzwembad open. Vanaf de meivakantie als de buitentemperatuur boven de 20 graden ligt kun je weer lekker spetteren in het buitenbad. Als het weer het echter niet toelaat, kan er binnen gespetterd worden in het overdekt zwembad, ook wel Hannah’s Kasteel genoemd. Het overdekte zwembad heeft een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan allemaal in Sprookjesstijl. Bovendien is het water niet al te diep, waardoor het ideaal is voor jongere kinderen. En door het speciale dak is er minder last van het weerkaatsende typische zwembad geluid, dus kunnen de ouders fijn een boekje lezen. Zorgeloos genieten met het hele gezin. De unieke waterspeelparadijzen, maken spelen in het water tot een waar avontuur. Klim op de torens, draai aan de wielen, kruip onderlangs, overlangs en doe wat je wilt en soms wordt er ineens iemand natgespoten. Het is één groot feest tijdens de gezinsvakantie op Capfun de Sprookjescamping. 

3T4A3663kopie

Lekker spelen in het buitenbad

Het buitenzwemparadijs is een waar avontuur voor echte waterratten. Voor zowel de allerkleinsten als de oudere kinderen t/m 10 jaar is er vertier onder de zon. In de Botterikenfabriek hebben de kinderen de hele middag plezier. Met een doolhof van buizen, glijbanen en de wieltjes en scharnieren is het nooit saai in het buiten zwembad van maximaal 30 cm. diep. Voor de allerkleinsten is er een babyspetterbad. Een leuke ervaring als jullie met jullie kleintje aan het spetteren zijn en als je kleintje met wat hulp van het glijbaantje gaat. Het babyspetterbad is maximaal 0,15 m. diep, dus ook heel veilig. 

 

Binnen afgesloten hekken is er ook een buitenbad van 0.90m tot max. 1.40m diep.

Natuurlijk staat veiligheid voorop bij de kindercamping en daarom is dit zwembad afgesloten met hekken, zodat kleine kinderen hier niet bij kunnen. 

 

Er is ook nog een leuke brede familieblijbaan. Vind je het nog een beetje spannend om alleen van de glijbaan te gaan. Deze glijbaan is voor iedereen, dus ga samen met je oudere zusje of broertje, oma of met de hele familie. 

 

Alle buitenbaden worden vanaf Hemelvaart verwarmd door zonnecolectoren wat niet alleen heel effectief is, maar ook nog eens heel mileubewust. 

 

Kom kamperen op de ultieme kindercamping met zowel een binnen- als een buiten waterspeelparadijs!

 

Een zwembad met glijbanen en speeltoestellen

Op Capfun de Sprookjescamping kun je heerlijk genieten van de verschillende waterspeelparadijzen. Zowel overdekt als in de openlucht zijn er verschillende baden te vinden voor een vakantie vol waterpret. De unieke waterspeelparadijzen, maken spelen in het water tot een waar avontuur. Klim op de torens, draai aan de wielen, kruip onderlangs, overlangs en doe wat je wilt en soms wordt er ineens iemand natgespoten. Het is één groot feest op de kindercamping. Willen jullie liever in het water springen? Dan is er ook een zwembad met grote glijbaan tot max. 1.40m diepte die voor de veiligheid afgezet is met hekken. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten met het hele gezin. Willen jullie liever midden in het bos in een geweldige zwemvijver met zandstrand zwemmen? Dan kunnen jullie naar strandmeer de Oldemeijer. Deze zwemplas ligt op een paar minuten lopen van de Sprookjescamping af. Kamperen op Capfun de Sprookjescamping is dus gegarandeerd met veel spetter- zwem- en waterplezier!

Spectaculaire glijbanen
Babyspetterbad
Binnen-en buiten zwembad

Veiligheid voorop voor iedereen; van baby en kinderen tot opa en oma

Het binnenzwembad op de camping is voor de allerkleinsten voorzien van de volgende zaken:

  • Er is een baby spetterbad
  • Het zwembadwater in het overdekte waterspeelparadijs is 29 graden
  • Er staat een aantal boxen in het waterspeelparadijs
  • Door speciale luchtbehandeling in het waterspeelparadijs binnen is er geen tocht
  • In de Bumpieshop zijn alle maten (zwem)luiers te koop
  • Er is overal ruimte voor buggy’s en kinderwagens

Er is zelfs rekening gehouden met een speciaal spetteruurtje met de allerkleinsten in het animatieprogramma. Ouders kunnen dan lekker met hun baby in het ondiepe bad kennismaken met het zwemmen op een laagdrempelige manier. Zo is het ook nog eens het meest kindvriendelijke zwembad op dé familiecamping van Nederland.

Het vakantiepark met subtropisch binnenzwembad

Een dagje zwemmen kan bijna niet zonder een lekker patatje. Gelukkig zit er bij het zwemgedeelte een terras van de Eeterij voor een lekker hapje en drankje voor groot en klein. En als jullie dan nog niet genoeg gespeeld hebben, dan is er ook iedere dag animatie en een spannend avontuur van de Sprookjesfiguren tijdens de theatershow! Een top animatieteam zorgt voor een geweldig animatieprogramma iedere dag op de camping met zwemparadijs. En de kindercamping van Nederland is zo uniek door haar eigen Sprookjesfiguren die ronddansen over de camping. Kennen jullie Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins of Droesem de Draak al? Dit zijn nog maar een paar van de geweldige Sprookjesfiguren die je kunt tegenkomen op de kindercamping van Nederland. Dat wordt gegarandeerd een geweldig verblijf op Capfun de Sprookjescamping. Behalve een zwemparadijs heeft de camping ook nog een visvijver, hier dansen 's avonds de waterelfjes en als je goed luistert, hoor je ze zingen. Overdag kunnen jullie hier met een bootje op varen of vissen vangen met jullie eigen schepnetje of hengel. Bij de BumpieShop kunnen jullie eventueel ook een visnetje kopen. Kom naar de kindercamping van Nederland en geniet van elk moment!

Zwemmen in de natuur bij strandmeer de Oldemeijer

Voor een vakantie vol waterpret kom je naar Capfun de Sprookjescamping. Wil je graag even met het gezin erop uit? Een dagje lekker zwemmen midden in de natuur kan bij strandmeer de Oldemeijer. Hier kunnen jullie genieten van een echt zandstrand en natuurwater. Strandmeer de Oldemeijer ligt op een steenworp afstand van de Sprookjescamping en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Het water is van goede kwaliteit, er zijn toiletten en ’s zomers is er een kiosk met hapjes en drankjes. Kortom: de ideale afwisseling voor een zwembad op de camping. Kom naar ons hoekje van Nederland en ontdek de leukste kindercamping; Capfun de Sprookjescamping. Boek nu jullie verblijf online.

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

Kom kamperen in een echt Sprookje, met ruime kampeerplaatsen en altijd vermaak.