Camping met binnenzwembad
dé kindercamping van Nederland!

Camping met binnenzwembad

Jullie willen graag naar een camping met binnenzwembad? Kom dan naar dé kindercamping van Nederland! De camping voor alle kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Het is heerlijk om even lekker te spelen in het water als je aan het kamperen bent en met minder goed weer kan dat in het binnenzwembad van de Sprookjescamping. De kindercamping is helemaal gericht op de kinderen en daarom is het water niet dieper dan 0.30m. Saai? Nee, helemaal niet, want jullie kunnen in, op en onder Hannah's kasteel door. Wordt een echte prins(es)!

Aankomst
Vertrek

Camping met binnenzwembad

De Sprookjescamping is niet alleen een camping met binnenzwembad, maar ook met buitenbaden. De unieke waterspeelparadijzen, maken spelen in het water tot een waar avontuur. Klim op de torens, draai aan de wielen, kruip onderlangs, overlangs en doe wat je wilt en soms wordt er ineens iemand natgespoten. Het is één groot feest op de kindercamping. Willen jullie liever in het water springen? Dan is er ook een zwembad tot max. 1.40m diepte die voor de veiligheid afgezet is met hekken. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten met het hele gezin.

Een dagje zwemmen kan bijna niet zonder een lekker patatje. Gelukkig zit er bij het zwemgedeelte een terras van de Eeterij voor een lekker hapje en drankje voor groot en klein. En als jullie dan nog niet genoeg gespeeld hebben, dan is er ook iedere dag animatie en een spannend avontuur van de Sprookjesfiguren tijdens de theatershow! Dat wordt gegarandeerd een geweldig verblijf op de Sprookjescamping.

689B3096

De Sprookjescamping in Nederland mét binnenzwembad

Het binnenzwembad van de Sprookjescamping is natuurlijk geweldig als het weer minder goed is buiten, maar als het lekker warm is gaan jullie vast ook graag buiten zwemmen. Dit kan natuurlijk in de waterspeeltuinen en het buitenzwembad op de Sprookjescamping. Willen jullie liever midden in het bos in een geweldige zwemvijver met zandstrand zwemmen? Dan kunnen jullie naar de Oldemeijer. Deze zwemplas ligt op een paar minuten lopen van de Sprookjescamping af. Kamperen op de Sprookjescamping is dus gegarandeerd met veel spetter- zwem- en waterplezier!

Kamperen op de Sprookjescamping