Camping met binnenzwembad
dé kindercamping van Nederland!

Camping met binnenzwembad

Jullie willen graag naar een camping met binnenzwembad? Kom dan naar dé kindercamping van Nederland! De camping voor alle kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Het is heerlijk om even lekker te spelen in het water als je aan het kamperen bent en met minder goed weer kan dat in het binnenzwembad van de Sprookjescamping. De kindercamping is helemaal gericht op de kinderen en daarom is het water niet dieper dan 0.30m. Saai? Nee, helemaal niet, want jullie kunnen in, op en onder Hannah's kasteel door. Wordt een echte water prins(es) in het overdekte zwembad van de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Kindercamping met overdekt zwembad

De Sprookjescamping is een camping met zowel binnen als buiten een waterspeelparadijs. In het lente- en zomerseizoen gaat het buitenzwembad open. Vanaf de meivakantie als de buitentemperatuur boven de 20 graden ligt kun je weer lekker spetteren in het buitenbad. Als het weer het echter niet toelaat, kan er binnen gespetterd worden in het overdekt zwembad, ook wel Hannah’s Kasteel genoemd. Het overdekte zwembad heeft een groot watertoestel met buizen, bubbels en een spannende glijbaan allemaal in Sprookjesstijl. Bovendien is het water niet al te diep, waardoor het ideaal is voor jongere kinderen. En door het speciale dak is er minder last van het weerkaatsende typische zwembad geluid, dus kunnen de ouders fijn een boekje lezen. Zorgeloos genieten met het hele gezin. De unieke waterspeelparadijzen, maken spelen in het water tot een waar avontuur. Klim op de torens, draai aan de wielen, kruip onderlangs, overlangs en doe wat je wilt en soms wordt er ineens iemand natgespoten. Het is één groot feest op de kindercamping

3T4A3663kopie

Zomers genieten in het buitenbad

De buitenzwemparadijzen worden verwarmd door 'Blozoen zonnecollectoren', niet alleen effectief, maar ook nog eens goed voor het milieu! Het buitenzwembad is voor de iets oudere kinderen en hun ouders, want het buitenbad is 0.90m tot max. 1.40m diep. Natuurlijk staat veiligheid voorop bij de kindercamping en daarom is het buitenzwembad afgesloten met hekken, zodat de kleine boefjes niet per ongeluk in dit buitenzwembad terecht komen.

Zwemmen in de Botterikenfabriek

Onder de warme zon glinstert het water van de Botterikenfabriek. Een buitenspeelplek waar het water niet te diep is (max. 30cm). Er is een groot speeltoestel, waar iedereen zich heerlijk kan uitleven. Deze ‘Botterikenfabriek’ is een doolhof van buizen, bubbels en glijbanen. Overal zitten ook wieltjes en scharnieren, waar de kinderen aan kunnen draaien en misschien wordt er iemand anders ineens nat gespetterd.


Spetteren in het Babyspetterbad

Het is een prachtig moment, de eerste keer dat baby's met warm weer kunnen genieten van waterpret. De eerste keer dat de jongste, met wat hulp van de ouder, van een mini glijbaantje gaat. Het kan in het babyspetterbad dat niet dieper is dan 0.15m.


Met het hele gezin van de familieglijbaan

Dit is de perfecte glijbaan voor iedereen die het geweldig vindt om met meerdere tegelijk te glijden. Ga samen met je zusje, papa, oma, vriendje of wie dan ook tegelijk van de glijbaan! En voor de beginnende glijders is het veel minder spannend als je even nog samen met papa of mama samen van de glijbaan kan, om zo een echte professionele glijbaanheld te worden.

Een zwembad met glijbanen en speeltoestellen

Op de Sprookjescamping kun je heerlijk genieten van de verschillende waterspeelparadijzen. Zowel overdekt als in de openlucht zijn er verschillende baden te vinden voor een vakantie vol waterpret. De unieke waterspeelparadijzen, maken spelen in het water tot een waar avontuur. Klim op de torens, draai aan de wielen, kruip onderlangs, overlangs en doe wat je wilt en soms wordt er ineens iemand natgespoten. Het is één groot feest op de kindercamping. Willen jullie liever in het water springen? Dan is er ook een zwembad met grote glijbaan tot max. 1.40m diepte die voor de veiligheid afgezet is met hekken. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten met het hele gezin. Willen jullie liever midden in het bos in een geweldige zwemvijver met zandstrand zwemmen? Dan kunnen jullie naar strandmeer de Oldemeijer. Deze zwemplas ligt op een paar minuten lopen van de Sprookjescamping af. Kamperen op de Sprookjescamping is dus gegarandeerd met veel spetter- zwem- en waterplezier!

Waterspeelparadijzen
Indoor Speeltuin
Theater & Animatie

Veiligheid voorop voor iedereen; van baby en kinderen tot opa en oma

Het binnenzwembad op de camping is voor de allerkleinsten voorzien van de volgende zaken:

  • Er is een Baby spetterbad
  • Het zwembadwater in het overdekte waterspeelparadijs is 29 graden
  • Er staan een aantal boxen in het waterspeelparadijs
  • Door speciale luchtbehandeling in het waterspeelparadijs binnen is er geen tocht
  • In de Bumpie shop zijn alle maten (zwem)luiers te koop
  • Er is overal ruimte voor buggy’s en kinderwagens

Er is zelfs rekening gehouden met een speciaal spetteruurtje met de allerkleinsten in het animatieprogramma. Ouders kunnen dan lekker met hun baby in het ondiepe bad kennismaken met het zwemmen op een laagdrempelige manier. Zo is het ook nog eens het meest kindvriendelijke zwembad op dé familiecamping van Nederland. Het arrangement speciaal voor kinderen t/m 5 jaar, ook wel de Magische Elfjes en Ondeugende Beren genoemd, is het Magische Mini Weken arrangement.

Animatie en Avontuur op camping met zwembad in Drenthe

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping met zwembad op de grens van Drenthe. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag samen met een animatie team de activiteiten verzorgen. Ze huppelen, dansen, zingen en knuffelen elke dag met de kinderen. Hannah de Heldhaftige is de hoofdpersoon in het sprookje. Ze maakt elke dag weer een nieuw avontuur met haar sprookjesvrienden mee. Een oneindig feest vol magie dus! Het animatieprogramma op deze camping met zwembad in Drenthe is opgebouwd voor 4 verschillende leeftijdsgroepen. De jongste kinderen van 0 t/m 3 jaar kunnen de activiteiten volgen van de Magische Elfjes Club. Een van de activiteiten is lekker spelen in de waterspeelparadijzen met de animatie. De tweede groep kinderen van 4 en 5 jaar kunnen de activiteiten van de Ondeugende Beren doen. Elke dag is er wel een knutselclub en daarnaast worden er ook heel veel spelletjes georganiseerd, zoals speurtochten, bios avonden en natuurlijk diverse strandspelletjes. Voor de 6 en 7-jarigen worden er activiteiten georganiseerd in de Stoere Drakenclub en de oudsten t/m 10 jaar behoren tot de Buddy Club. In deze Club worden met name sportieve en stoere activiteiten aangeboden al dan niet in het zwembad.

Het vakantiepark met subtropisch binnenzwembad

Een dagje zwemmen kan bijna niet zonder een lekker patatje. Gelukkig zit er bij het zwemgedeelte een terras van de Eeterij voor een lekker hapje en drankje voor groot en klein. En als jullie dan nog niet genoeg gespeeld hebben, dan is er ook iedere dag animatie en een spannend avontuur van de Sprookjesfiguren tijdens de theatershow! Een top animatieteam zorgt voor een geweldig animatieprogramma iedere dag op de camping met zwemparadijs. En de kindercamping van Nederland is zo uniek door haar eigen Sprookjesfiguren die ronddansen over de camping. Kennen jullie Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins of Droesem de Draak al? Dit zijn nog maar een paar van de geweldige Sprookjesfiguren die je kunt tegenkomen op de kindercamping van Nederland. Dat wordt gegarandeerd een geweldig verblijf op de Sprookjescamping. Behalve een zwemparadijs heeft de camping ook nog een visvijver, hier dansen 's avonds de waterelfjes en als je goed luistert, hoor je ze zingen. Overdag kunnen jullie hier met een bootje op varen of vissen vangen met jullie eigen schepnetje of hengel. Bij de BumpieShop kunnen jullie eventueel ook een visnetje kopen. Kom naar de kindercamping van Nederland en geniet van elk moment!

Zwemmen bij strandmeer de Oldemeijer

Voor een vakantie vol waterpret kom je naar de Sprookjescamping. Wil je graag even met het gezin erop uit? Een dagje lekker zwemmen midden in de natuur kan bij strandmeer de Oldemeijer. Hier kunnen jullie genieten van een echt zandstrand en natuurwater. Strandmeer de Oldemeijer ligt op een steenworp afstand van de Sprookjescamping en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Het water is van goede kwaliteit, er zijn toiletten en ’s zomers is er een kiosk met hapjes en drankjes. Kortom: de ideale afwisseling voor een zwembad op de camping. Kom naar ons hoekje van Nederland en ontdek de leukste kindercamping; de Sprookjescamping. Boek nu jullie verblijf online.

Kom kamperen op de Sprookjescamping

Kom kamperen in een echt Sprookje, met ruime kampeerplaatsen en altijd vermaak.