Kom lekker spelen
in de indoor speeltuin

Camping met (indoor) speeltuin

Capfun de Sprookjescamping is, zoals de naam al doet vermoeden, een plek waar kinderen in een magische wereld terechtkomen. Een plaats waar sprookjes werkelijkheid worden. Je beleeft een 5 sterren vakantie met elke dag animatie en theater. Maar naast de professionele animatie, zijn er ook diverse kinderfaciliteiten, waaronder op elk veld een speeltuin en een moderne indoor speeltuin voor zowel kleine als grotere kinderen.

Als kinderen kunnen spelen, hoeven ze zich niet te vervelen en kunnen papa en mama ook tot rust komen. Kom logeren op dé kindercamping van Nederland.

 

Spelen voor de allerkleinsten

In de binnenspeeltuin is een speciaal gedeelte voor de allerkleinsten waarin zij lekker veilig kunnen spelen. Dit gedeelte bestaat uit een klein draaimolentje, een doorkruipbuis en een mini glijbaantje.

Voor de grotere kinderen die zelf kunnen spelen zijn er in de indoor kinderspeeltuin verschillende klim- en klautermogelijkheden en glijbanen. In de Kasteeltuin waarin de binnenspeeltuin zich bevindt, zijn er ook mogelijkheden om op computerschermpjes spelletjes te spelen. Er is zelfs een duplo/legohoek en een kermis spel. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder in de Eeterij iets drinken of eten.

Andere mogelijkheden om te spelen

Naast de binnenspeeltuin, zijn er op deze kindercamping natuurlijk meerdere plekken voor kinderen om zich te vermaken. In een van de buitenspeeltuinen, de waterspeelparadijzen en het strand van de Elfenvijver. En niet onbelangrijk, ze zullen zich met elke dag animatie geen dag vervelen.

De ouders kunnen hun kinderen te allen tijde in de gaten houden met zelfs in de Eeterij (in de Kasteeltuin) rechtstreeks zicht op de binnenspeeltuin en mogelijkheid om lekker wat te eten en te drinken. Ideaal toch? Lekker bijkomen terwijl de kinderen plezier hebben.