Camping met kinderen Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met kinderen Nederland

Jullie zijn op zoek naar de meest geweldige camping met kinderen in Nederland? Stop dan met zoeken, want jullie hebben het gevonden! Capfun de Sprookjescamping is de leukste camping in Nederland voor kinderen t/m tien jaar. Met iedere dag animatie, geweldige sprookjesfiguren en speciale kinderfaciliteiten, is deze 5 sterren kindercamping het meest geschikt voor kinderen met hun ouders. Op deze kindercamping in een geweldige glamping accommodatie of chalet verblijven, maar ook lekker zelf kamperen. Bekijk snel op welk mooie plekje jullie willen verblijven en boek direct online!

 

Nooit vervelen op de camping met kinderen in Nederland

Capfun de Sprookjescamping is niet voor niets de leukste camping om naartoe te gaan met kinderen. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor leuke en gezellige activiteiten, iedere dag weer! Op Capfun de Sprookjescamping is er namelijk het gehele seizoen animatie, ook tijdens het laagseizoen. Tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, zijn de activiteiten gericht op nog niet naar schoolgaande kinderen. De kindercamping is dan de perfecte plek voor kinderen tot 4 jaar. Naar de camping met kinderen kan met ouders, maar natuurlijk ook met de grootouders. Een paar dagen logeren op de camping met opa en oma is natuurlijk een groot avontuur. Door de speciale kinderfaciliteiten in het sanitair gebouw, is het verzorgen van de kids geen probleem voor de grootouders.

Vakantie op de camping met kinderen in Nederland

De Sprookjescamping is geweldig met kinderen, ze kunnen de hele dag lekker buiten spelen en 's avonds heerlijk slapen. Er zijn verschillende mogelijkheden op Capfun de Sprookjescamping. Jullie kunnen met eigen kampeermiddel, caravan, camper of tent naar de Sprookjescamping komen. De ruime plekken bieden genoeg ruimte voor een comfortabel en gezellig verblijf. Zijn jullie niet in het bezit van eigen kampeermiddelen, dat is ook geen probleem, want er zijn genoeg accommodaties te huur op de kindercamping. Hebben jullie ook al van glamping gehoord? Op Capfun de Sprookjescamping zijn er verschillende glamping accommodaties aanwezig, Sprookjesachtig kamperen in een luxe verblijf. Uiteraard zijn er voor de liefhebbers ook mooie chalets waar jullie, ook bij minder warm weer, perfect in kunnen verblijven. Boek direct online

Camping met kinderen in Nederland theater & animatie

Wat de kindercamping van Nederland zo uniek maakt, is het unieke Sprookjesverhaal. Hannah de Heldhaftige is op zoek gegaan naar het mooiste plekje van de wereld en heeft zo de Sprookjescamping gevonden. Tijdens haar reis is zij nog vele andere Sprookjesfiguren tegengekomen en zij wonen ook allemaal op de kindercamping. Elke dag maken zij een nieuw avontuur mee en dat is te zien tijdens de theatershows. Zijn jullie klaar voor elke dag een nieuw avontuur? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. De beste camping met kinderen in Nederland! En wisten jullie dat Capfun de Sprookjescamping de Kidsvakantiegids Award heeft gewonnen?

Waterplezier

Waterpret voor iedereen op de Sprookjescamping met de unieke waterspeelparadijzen, binnen en buiten!