Camping met kinderen Overijssel

Wilt u kamperen met uw kinderen op een camping in Overijssel? Een leukere camping met kinderen in Overijssel gaat u niet vinden! De Sprookjescamping ligt vlakbij Hardenberg en in het Vechtdal, één van de mooiste streken van Nederland. De Sprookjescamping is een kindvriendelijke 5 sterren camping en biedt vermaak en avontuur voor uw kinderen, als de luxe en comfort voor uzelf. Alles op onze kindercamping is ingericht om kinderen tot 10 jaar een magische vakantie te bezorgen! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar camping met kinderen in Overijssel? Kijk direct of er

Animatie en Avontuur op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is dankzij alle theater en animatie de leukste camping met kinderen in Overijssel! Er zijn tien sprookjesfiguren elke dag de animatie verzorgen met activiteiten voor alle kinderen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal, bijgestaan door haar ondeugende broertje Buddy Brave. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt op de camping met kinderen in Overijssel, terwijl u lekker kunt genieten van de prachtige omgeving. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan nu het animatieprogramma. Tot binnenkort op de leukste camping met kinderen in Overijssel!

Accommodaties: camping met kinderen in Overijssel met voor ieder wat wils

U kunt op de camping met kinderen in Overijssel uw eigen tent of caravan meenemen? De ruime kampeerplekken zijn 100 m2 en voorzien van electriciteit én Wifi! Het is ook mogelijk om een accommodatie te huren. De volgende accommodaties zijn aanwezig op de Sprookjescamping: een vakantiehuis, een luxe De Waard Tent, een trekkershut of de ruime sprookjeskota. Op de leukste camping met kinderen in Overijssel is alles ingericht op de kids. Zo hebben de luxesanitaire gebouwen speciale douches voor kinderen, is er een leuk restaurant (met pannenkoekencarrousel!) en zijn er natuurlijk spannende waterspeelparadijzen! Kortom, de leukste camping met kinderen in Overijssel is de Sprookjescamping!