Camping met overdekt zwembad

Bent u op zoek naar een leuke camping in Nederland met overdekt zwembad?
Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal vlakbij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping in Nederland met overdekt zwembad is ingericht op kinderen tot 11 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar eencamping in Nederland met overdekt zwembad? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur rondom onze camping met overdekt zwembad?

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Nederland met overdekt zwembad. Er zijn tien sprookjesfigurendie elke dag de animatie verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving in het mooiste gebied van Nederland, en rondom onze camping met overdekt zwembad.

De accommodaties op De Sprookjescamping om overdag naar onze overdekte zwembad te lopen.

Op de Sprookjescamping bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallenaccommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Glamphome, een Trekkershut of onzeSprookjeskota? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitaire gebouwen, een restaurant en natuurlijk het zwembad op de camping. Kortom, genieten doet u op deze mooie camping in Nederland met overdekt zwembad!

De Sprookjes camping  mét overdekt zwembad in Nederland

De Sprookjescamping heeft een buitenbad én een overdekt zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! Er is ook een diep zwembad met een grote glijbaan. Kijk gerust eens naar onzewaterspeelparadijzen. Behalve een overdekt zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en het strandmeer de Oldemeijer.