Camping met overdekt zwembad
dé kindercamping van Nederland!

Camping met overdekt zwembad

Jullie willen graag naar de camping, maar natuurlijk zoeken jullie dan naar een camping met overdekt zwembad? De Sprookjescamping is de mooiste kindercamping van Nederland mét een overdekt zwembad. De camping ligt in de prachtige omgeving in Rheeze, nabij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt comfort en luxe voor jullie en vermaak en avontuur voor de kinderen. Alles op de camping in Nederland met overdekt zwembad is ingericht op kinderen tot en met 10 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”.

Aankomst
Vertrek

De mooiste camping met overdekt zwembad

De Sprookjescamping heeft een buitenbad én een overdekt zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! Er is ook een diep zwembad met een grote glijbaan. Kijk gerust eens naar de waterspeelparadijzen. Behalve een overdekt zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en is het dichtgelegen bij het strandmeer de Oldemeijer.

Zijn jullie klaar met zwemmen? Dan kunnen de kids genieten van de activiteiten die er zelfs tijdens het laagseizoen zijn! De kinderen komen in één van de verschillende leeftijdsclubs, zo is het voor iedereen leuk en uitdagend. Iedere avond is het volop avontuur tijdens het theater van de Sprookjesfiguren. Beleef een geweldige vakantie met kinderen op de kindercamping van Nederland! En 's avonds kamperen jullie in een eigen tent of caravan of overnachten jullie in één van de mooie accommodaties van de Sprookjescamping, van een tent tot luxe huisje. En allen zijn volledig ingericht zodat jullie alleen nog maar eigen spulletjes hoeven neer te zetten en direct kunnen genieten. En de volgende dag kunnen jullie weer heerlijk spelen in het overdekte zwembad. 

689B3096