Camping met visvijver
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met visvijver

Houden jullie er ook van om lekker te vissen? Vergunning of niet, dat maakt niet uit, want jullie zijn op het terrein van de camping met visvijver. Achterop de Sprookjescamping is de speciale visvijver die wij de Elfenvijver noemen. Deze visvijver is boordenvol verschillende soorten vis, dus jullie zullen gegarandeerd beet hebben. De kindercamping heeft naast een visvijver ook vele (luxe) faciliteiten zelfs speciaal voor kinderen! Bovendien is er iedere dag een compleet animatieprogramma op de camping. Kom naar de Sprookjescamping voor een magische vakantie! 

Aankomst
Vertrek

Camping met visvijver

Natuurlijk kun je bij een camping met visvijver meer doen dan alleen vissen vangen. Wat dachten jullie van bootje varen, zandkastelen bouwen of gewoon lekker ravotten? Bij de Elfenvijver kan dat allemaal! Vaak zijn er ook leuke activiteiten bij de vijver die georganiseerd zijn door het animatieteam. Komen jullie een keer picknicken met Bumpie of Wanda? Als jullie graag willen zwemmen, dan zijn er ook verschillende faciliteiten zoals een binnenzwembad en buitenzwembad. Voor zwemmen in de natuur kunnen jullie bij de Oldemeijer terecht heel dicht bij de Sprookjescamping.

Natuurlijk willen jullie niet maar een dagje op de kindercamping blijven, het liefste zouden jullie nooit meer weggaan! Daarom zijn er ruime kampeerplekken en mooie accommodaties voor jullie om in te logeren. En jullie hoeven je nooit te vervelen, want naast vissen in de visvijver is er iedere dag animatie en elke dag een theatershow met de Sprookjesfiguren. Kijk wanneer er een mooie plek vrij is voor jullie en boek direct!