Camping met zwembad

De Sprookjescamping is meer dan een camping met zwembad!

Wat elk kind het liefste wil op vakantie? Waterpret natuurlijk! Jullie hoeven daarom niet verder te zoeken, want de Sprookjescamping heeft alles wat de kinderen t/m 10 jaar nodig hebben op het gebied van waterpret. Het is niet zomaar een camping met zwembad. De kindercamping van Nederland heeft naast een zwembad ook unieke waterspeeltuinen. Dit biedt voor alle leeftijden volop plezier. Daarnaast is er nog een binnen zwembad met een groot speelkasteel in het midden. Dit is de perfecte camping met zwembad! 

Aankomst
Vertrek

Strandmeer de Oldemeijer

Een dagje lekker zwemmen midden in de natuur kan bij de Oldemeijer. Zo kunnen jullie naast het zwemmen in een zwembad ook genieten van een echt zandstrand en natuurwater. Recreatieplas de Oldemeijer ligt op een steenworp afstand van de Sprookjescamping en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Het water is van goede kwaliteit, er zijn toiletten en ’s zomers is er een kiosk met hapjes en drankjes. Kortom: de ideale afwisseling voor een zwembad op de camping. Kom naar ons hoekje van Nederland en ontdek de leukste gezinscamping: de Sprookjescamping. Op deze website vinden jullie alvast een voorproefje met verhalen, foto’s en filmpjes. Graag tot ziens op de leukste camping met zwembad! 

Elke dag theater

Geniet van iedere dag een nieuw avontuur! 

Visvijver en bootje varen

De luxe Sprookjescamping is een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. Natuurlijk hebben is er veel aandacht voor veiligheid. De weg naar de visvijver – achter op de camping – is afgesloten met een hoog hek en een kindersluiting. Oudere kinderen kunnen hier vrij ravotten, vissen met hengel of schepnet, bootje varen en naar het eiland varen. Een groen paradijs omringd door bomen en gras, maar de kleintjes kunnen hier niet zomaar terecht komen. Onze camping met zwembad ligt in het Vechtdal en dat is een prachtig stukje Nederland. Niet alleen als de zon schijnt en de zwembaden gezellig vol zijn, maar ook in de vroege lente en de herfst. Kamperen in de Vechtstreek is echt vakantie, want de wijde omgeving staat bol van natuur, cultuur en leuke dagrecreatie. Jullie kunnen de magie van de Sprookjescamping ervaren in een eigen kampeermiddel of in een mooie accommodatie. Boek direct online