Camping met zwembad

De Sprookjescamping heeft meer dan een camping met zwembad!
Het is zo ongeveer de eerste levensbehoefte van elk kind op vakantie: zwemmen. Spelen, spetteren, vissen, bootje varen, alles waar nattigheid bij komt kijken is fantastisch. Op deze familiecamping vindt u twee zwembaden voor onze jongste gasten. Zowel binnen als buiten hebben we een bad waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Het binnen zwembad heeft een groot speelkasteel in het midden en buiten staat de Botterikenfabriek. Dit buitenbad wordt verwarmd middels 'blozoen zonnecollectoren'. Deze bijzondere fabriek vol draaibare wieltjes en scharnieren is een waterfeest. Rondom de baden staan ligstoelen, waar u zich lekker kunt ontspannen. Een heerlijke camping met zwembad!

Strandmeer de Oldemeijer

Geen chloorlucht of tegels, maar een zandstrand en natuurwater. Recreatieplas de Oldemeijer ligt op een steenworp afstand van De Sprookjescamping en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Het water is van goede kwaliteit, er zijn toiletten en ’s zomers is er een kiosk met hapjes en drankjes. Kortom: de ideale afwisseling voor een zwembad op de camping. Kom naar ons hoekje van Nederland en ontdek de leukste gezinscamping: De Sprookjescamping. Op deze site vindt u alvast een voorpoefje met verhalen, foto’s en filmpjes. Graag tot ziens op deze camping met zwembad!

De leukste camping met zwembad!

Visvijver en bootje varen

De luxe Sprookjescamping is een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen tot elf jaar. Natuurlijk hebben we veel aandacht voor veiligheid. De weg naar de visvijver – achter op de camping – is afgesloten met een hoog hek en een kindersluiting. Oudere kinderen kunnen hier vrij ravotten, vissen met hengel of schepnet, bootje varen en naar het eiland varen. Een groen paradijs omringd door bomen en gras. Onze camping met zwembad ligt in het Vechtdal en dat is een prachtig stukje Nederland. Niet alleen als de zon schijnt en de zwembaden vol zijn, maar ook in de vroege lente en de herfst. Kamperen in de Vechtstreek is echt vakantie, want de wijde omgeving staat bol van natuur, cultuur en leuke dagrecreatie.