Camping met zwembad in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met zwembad in Drenthe

Zijn jullie op zoek naar een leuke camping met zwembad in Drenthe? Dan is kindercamping de Sprookjescamping precies wat jullie zoeken! De Sprookjescamping ligt op de grens van Drenthe en Overijssel in één van de mooiste gebieden van Nederland, de Vechtstreek. De Sprookjescamping is een top kindercamping en biedt alles wat je van een 5 sterren kindercamping verwacht zoals talloze mogelijkheden tot vermaak en avontuur voor de kinderen en alle comfort in faciliteiten. Onze camping met zwembad in Drenthe is helemaal gericht op kinderen t/m 10 jaar! We zijn dit jaar genomineerd door de prestigieuze ANWB award ‘Camping van het jaar’ van Europa. In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”.

Aankomst
Vertrek

De waterspeelparadijzen op de camping met zwembad Drenthe

De kindercamping heeft twee waterspeelparadijzen, eentje binnen en eentje buiten. De waterdiepte is maximaal 30 cm en daarmee ook zeer geschikt voor het zwemmen met baby’s. Het waterspeelparadijs bestaat uit een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Verder is er nog een dieper zwembad met een grote glijbaan. Overal kan in het water gespeeld worden. Kijk gerust eens naar onze waterspeelparadijzen. Behalve een zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en is er in de omgeving nog het strandmeer de Oldemeijer. De Sprookjescamping heeft niet voor niets in 2018 de Kids Zwemparadijs Tip award van de Kids Vakantiegids gewonnen.  Dat is genieten op de camping met zwembad Drenthe!

Genieten op de Sprookjescamping

Animatie en Avontuur op camping met zwembad in Drenthe

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping met zwembad in Drenthe. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag samen met een animatie team de activiteiten verzorgen. Ze huppelen, dansen, zingen en knuffelen elke dag met de kinderen. Hannah de Heldhaftige is de hoofdpersoon in het sprookje. Ze maakt elke dag weer een nieuw avontuur met haar sprookjesvrienden mee. Een oneindige feest vol magie dus! Het animatieprogramma op deze camping met zwembad in Drenthe is opgebouwd voor 4 verschillende leeftijdsgroepen. De jongste kinderen van 0 t/m 3 jaar kunnen de activiteiten volgen van de Magische Elfjes Club. Een van de activiteiten is lekker spelen in de waterspeelparadijzen met de animatie. De tweede groep kinderen van 4 en 5 jaar kunnen de activiteiten van de Ondeugende Beren doen. Elke dag is er wel een knutselclub en daarnaast worden er ook heel veel spelletjes georganiseerd, zoals speurtochten, bios avonden en natuurlijk diverse strandspelletjes. Voor de 6 en 7-jarigen worden er activiteiten georganiseerd in de Stoere Drakenclub en de oudsten t/m 10 jaar behoren tot de Buddy Club. In deze Club worden met name sportieve en stoere activiteiten aangeboden al dan niet in het zwembad.

689B3096

Accommodaties op de camping met zwembad in Drenthe

Op de Sprookjescamping zijn jullie welkom met jullie eigen caravan, camper of tent. Maar ook als jullie geen tent, caravan of ander kampeermiddel hebben, kunnen jullie er op de camping met zwembad in Drenthe eentje huren. Jullie hebben de keuze uit verschillende accommodaties. Willen jullie de vakantie doorbrengen in een ingerichte tent dan zijn er de De Waard Tenten of willen jullie liever in een toercaravan of glamping accommodatie. Jullie hebben ook daarin een ruime keuze: een Glamphome, Sun Lodge, Wood Cottage een Trekkershut of een van onze thematische verblijfsmogelijkheden: de Sprookjeskota of het in 2018 geopende Sprookjes Kasteel? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden we jullie op de camping met zwembad in Drenthe de mooiste faciliteiten. Luxe sanitairgebouwen, een restaurant, een snackbar met binnenspeeltuin en natuurlijk de waterspeelparadijzen op de camping. Kortom, op deze mooie camping met zwembad in Drenthe komen jullie niets te kort!